Header Ads

A smackdown nézettsége nagyot ugrott! Retteghet a Raw?

A smackdown, amely ezen a héten költözött az USA Network-re, ugyanarra a csatornára is amelyen a Raw van, ezen a héten sokkal több nézőt ért el, mint a múlthéten még a Syfy csatornán. Veszélyben lenne a Raw nézettségileg?


Nos egyelőre ettől talán nem kell tartanunk, de hosszú évek óta nem volt ilyen kevés különbség a Raw és a smackdown nézettsége között, mint most. A múltheti 1.658 millió néző után, ezen a héten 2.757 millió ember látta a smackdown-t, amely 1.93-as nézettséget jelent Amerikában.

Összehasonlításképp, a Raw az elmúlt időszakban, mióta elkezdett csökkenni a nézettsége, volt olyan, hogy 2.2-es nézettséget ért el és csupán 3 millió ember nézte az adást. Ezen a héten a Raw-t az előzetes jelentések alapján 3 és fél millió ember látta, így a smackdown és a Raw nézettsége között egymillió néző különbség sincs.


Hogy a smackdown a következő adásokra is képes lesz-e ezt a szintű nézettséget megtartani, az csak attól függ, hogy a WWE hajlandó-e a smackdown-t mint a Raw konkurenciája felépíteni, vagy inkább direkt visszafogják a show-t és meghagyjálk második számú műsornak.
Üzemeltető: Blogger.