Header Ads

Új Bajnok a RAW-n!

Azok után, hogy vasárnap este TLC-n ismételten nem sikerült megnyernie a WWE World Heavyweight Champion-t Roman Reigns-nek, hétfő este a RAW-n sikerrel járt!

Regins a TLC utáni RAW-n győzte le Sheamus-t, azon a meccsen, amit a visszatérő Vince McMahon hozott létre, azzal a feltétellel, hogy amennyiben Reigns veszít, az állását is elveszti.

McMahon a szokáshon hűen tért vissza. Egyszerűen csak besétált az R-Truth Bo Dallas meccs közepén, és megparancsolta a párosnak, hogy azonnal hagyják el a ringét. Majd elkezdett a Regins Triple H elleni támadásáról beszélni.

Ez volt az a pont, ahol a nézők ismét a régi Vince-t láthatták, ami ahhoz vezetett, hogy Reigns a ringhez jött, és egy Austin vs McMahon szegmenst láthattunk. Igazából Reigns addig „szekálta” Vince-t, ameddig az egy címmérkőzést adott neki.

Érdekesség, hogy ez a közönség januárban kifütyülte...

23 megjegyzés:

 1. Óriási. Konkrétan egy CM Punkot akarnak csinálni Roman-ből,de se az in-ringje se a mikrofonnal való bánása sincs közelítő viszonyban ahhoz, hogy ezt megtehessék. A közönség örül elpicsázták picit HHH és Vince bácsit. Most jön majd az, hogy az Authority rámászik Romanre, aki hősiesen megvédi a címet (Punk-Bryan után szabadon) majd jön a nagy és gonosz HHH aki elveszi tőle valahogy, de SzuperCena megmenti a napot. Annyira biztos, hogy ez lesz.

  VálaszTörlés
 2. Örülök hogy végre nyert.
  Tudom hogy megosztó személyiség,de az egyik kedvencem,talán végre leesett nekik hogy senkinek nem jön be ez a "Cena 2.0" karakter,ezért nem nyerhetett a tlc-n.
  Van még hova fejlődnie a srácnak,de egy nap remek bajnok lesz.

  VálaszTörlés
 3. Roman-t utálók kommentjei 3..2..1 tessék :)

  VálaszTörlés
 4. Király! :D Ez jót tesz az üzletnek! :D

  VálaszTörlés
 5. Megszerettették a közönséggel Romant ez hallatszott az adás alatt is. Mondjuk már vicc ,hogy Egyedül a világ ellen harcolt hetekig ééés nyert. Vince did it.

  VálaszTörlés
 6. Hát persze... egyszer adjunk másnak nagy lehetőséget! váltsa csak be idén a táskát, majd veszítse el minél hamarabb az övet... bakker akkor inkább ne Sheamus nyerte volna az övet, csak azért lett így, hogy a WM-re építhessék a nagy meccset Romannek... Soha az ég világon nem tud változtatni a WWE az alappiszkozaton!

  VálaszTörlés
 7. Legyetek szívesek, fejezzétek már be Reigns oltását! De most már komolyan! Tipikus olyan nézők vagytok sokan, akiknek semmi nem tetszik! Semmi, de semmi baj nincs Romannel, egyedül csakis az, hogy az arcunkba tolják. Milyen in-ringről beszélsz? Cesaronak, Rollinsnak, Lesnarnak, Sheamusnek vagy akár anno Punknak is mennyivel volt több mozdulata? Sorold/soroljátok már fel! Mi a bajod a mikrofonnal? Nem beszél? Vagy keveset? Szerintem pedig nagyon lazán tolja, és eléggé fenyegetően tud beszélni.
  Nagyon bírom, hogy hosszú ideje azt olvasom itt, hogy mennyire utálják Cenat (mondjuk ez érthető, mert már idegesítő módon nyer/veszít), ill. Reignst vagy éppen másokat...

  Ezek az emberek az életüket, de ha azt nem is, de minimum az egészségüket viszik kockára azzal, hogy Téged, Téged, meg Téged is szórakoztatni próbáljon! Igen, megfizetik őket, de a pénz nem egyenlő azzal, hogyha elveszíted mondjuk deréktól lefele a lábaid! Ugye? Vagy kiverik a fogaid... Számoljatok mind ezzel! Ti meg, akik ezt értetek teszik, szidjátok, leszóljátok minden nevükhöz köthető cikkben! Tudjátok, kit kell szidni? Azokat, akik nem tudnak jó storykat, történeteket írni, és akik nem fogják fel, hogy sokkal több bevétel lehetne, ha arra koncentrálnak, hogy minden karaktert a maga helyén erősítsenek!

  Pl. Bray Wyatt is nagyon jó, és tényleg élvezhető, amit csinál, csak nem mindig vannak jó storyjai! De, neki hány mozdulata van? :O Hmm? Milyen az in-ringje?

  És még egy picit Reignshez: nagyon látszik, hogy meg akar felelni a közönségnek. Sokat tesz érte, hogy újra megszeressék. De sajnos a történetírók balf*szságának köszönhetően a Bryan elleni feudtól nagyon negatívban látják!

  Ti pedig gondolkozzatok el azon, hogy mennyire szidjátok azokat, akik majdhogynem az életüket kockáztatják a szórakozásotokért! Írjatok a WWE-nek, hogy menjenek a k*rva anyjukba a hülye történetekért!
  Például ez is, ami most van! Ez a Reigns vs. Authority vonalban is sok potenciál lenne, ahogy anno volt a Cena vs. Authority, vagy éppen a Ambrose vs. Authority is... Csak éppen egyvalamit mindig elfelejtenek a történetírók: a face karakterek bosszúját! Ez most vasárnap megtörtént, és én pl. végigéjjeneztem - pedig nem csináltam ilyet sosem! A közönségnek is hallottátok a reakcióit! A meccs alatt fújolták Reignst, de aztán... Elég csak fülelni!

  Az a baj, hogy sok esetben a tökösség hiányzik a karakterekből (a heelekről meg főleg ne is beszéljünk).

  Face: nyal a közönségnek
  Heel: megtámadja a facet, és elmenekül

  ENNYI! XDDD
  Inkább ilyennek kéne lennie:

  Face: jó karakterek, akik a közönséggel vannak, és a jó célt szolgálják, nem támadnak le senkit meccsen kívül, ha úgy van beoltják a heeleket, és ha elkalapálják a heelek őket, akkor nem nem történik semmi, hanem a legközelebbi vagy az azutáni adásban bosszút állnak!
  Heel: a rossz célt szolgálják, kötekednek, beszólogatnak, közbeavatkoznak a meccsekbe, rátámadnak az ellenségeikre (falkában, vagy csak sunyi módon), és kegyetlenül elbánnak velük, DE NEM FUTNAK EL!!!!

  Nem szupererő hiányzik a karakterekből, hanem a keménység, a lazaság, és a tökösség!
  Azt felejtik e sokan, hogy az utóbbi 3 miatt lesz valaki példakép, vagy kedvenc, nem attól, hogy szépeket mondok, és csak a jót cselekszem...

  De Cenanak is mennyivel jobban áll ez a stílus:
  https://www.youtube.com/watch?v=UwUvlotgPZI

  Daniel Bryannak is:
  https://www.youtube.com/watch?v=uw5jfSq7-7g

  Orton:
  https://www.youtube.com/watch?v=s-foA50IwJY

  De bocsi a hosszúért, az eleje volt a lényeg, csak továbbfolytak a gondolataim... :)

  (És nem vagyok se nő, sem pedig 10 éves)

  VálaszTörlés
 8. Én kedvelem őt,és igen sokan elvakultak vele szemben,de fogadd el hogy néhány kritikában van igazság.
  A karaktere úgy ahogy van el van cseszve,de erről nem ő tehet.
  A ringben is van még hová fejlődnie,jóval kevesebb mozdulatot használ a átlagnál,de nem ez a legfőbb hiányossága.
  A MIKROFONNAL EGY KALAP SZAR.
  És ezt egy olyan ember mondja aki kedveli,és örül hogy bajnok lett.
  Nem azért ért el ilyen hamar ennyi mindent mert,ennyire már tehetséges,hanem mert The Rock rokona.
  De ahogy már mondtam,egy nap remek bajnok lesz de még bőven van hová fejlődnie.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "A ringben is van még hová fejlődnie,jóval kevesebb mozdulatot használ a átlagnál,de nem ez a legfőbb hiányossága."

   Ezt már máshol is kérdeztem, de érdekes módon soha nem jön válasz. Mondd meg kérlek, szerinted ki az, aki "átlagos" mennyiségű mozdulatot használ és utána hasonlítsuk össze. (nem kötekedés, kíváncsiság)

   Szerintem egyáltalán nincs kevesebb mozdulata, mint a többségnek (sőt), a baj inkább azzal van (volt), hogy ezek nem voltak összekötve, illetve nem túl jó színész. Nem tudja hitelesen eladni a mozdulatokat, főleg azokat, amiket rajta csinálnak meg. Azért tűnik úgy, hogy sokat fekszik, alszik a ringben (amely felvetés szintén hülyeség, ez a face karakteréből és a standard forgatókönyvből jön), mert általában unalmas, amikor őt "verik".

   Nem vagyok nagy Roman fan, de különösebb bajom sincs vele. Túlságosan erőszakosan akarják lenyomni a közönség torkán, nem hagyják, hogy kifussa a karrierjét rendesen, illetve mikrofonnal még gyenge.

   Törlés
  2. A speart leszámítva néhány jobbos,egy clothesline sorozat,samoan drop,running dropkick,és ritkán egy-egy suplex/powerbomb variáció.
   Jó néha improvizál,de ezek az állandó mozdulatai,lásd be ez tényleg nem sok.

   Törlés
  3. Azért csak a történelmi hűság kedvéért: Umaga és az Uso-k is Rock testvérei, aztán nem gyakran kerülnek a világbajnoki öv közelébe... Talán mégsem csak azért kap ekkora pusht.

   Törlés
  4. @Avangion Avangion
   Csak pár wikis linket dobok be, hogy lásd a különbséget pankrátor és pankrátor között. Leszűrheted belőle azt, hogy ki mennyi és milyen komplexitású mozdulatokat használ. Ha nem baj nem googliztam ki az egész roostert.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Roman_Reigns#In_wrestling
   https://en.wikipedia.org/wiki/Ron_Killings#In_wrestling
   https://en.wikipedia.org/wiki/Cody_Rhodes#In_wrestling
   https://en.wikipedia.org/wiki/Randy_Orton#In_wrestling
   https://en.wikipedia.org/wiki/Dean_Ambrose#In_wrestling
   https://en.wikipedia.org/wiki/Seth_Rollins#In_wrestling
   https://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_Bryan#In_wrestling
   https://en.wikipedia.org/wiki/Sami_Zayn#In_wrestling
   https://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Owens#In_wrestling
   https://en.wikipedia.org/wiki/Antonio_Cesaro#In_wrestling
   https://en.wikipedia.org/wiki/Goldust#In_wrestling
   https://en.wikipedia.org/wiki/Wade_Barrett#In_wrestling
   https://en.wikipedia.org/wiki/Kofi_Kingston#In_wrestling
   https://en.wikipedia.org/wiki/Bray_Wyatt#In_wrestling
   https://en.wikipedia.org/wiki/Natalya_(wrestler)#In_wrestling
   https://en.wikipedia.org/wiki/Paige_(wrestler)#In_wrestling
   https://en.wikipedia.org/wiki/Sasha_Banks#In_wrestling
   https://en.wikipedia.org/wiki/Charlotte_(wrestler)#In_wrestling

   Törlés
 9. Nem azért szarozzák le sokan mert rossz lenne, meg rossz a mikrofonnal, stb. Hanem mert nem a saját kedvencük van éppen a "középpontban". Utálom az ilyen begyepesedett embereket. El kellene tudni fogadni mást is.
  Én örülök hogy Reigns végre bajnok lett. Nincs bajom azzal amit a ringben csinál és a mikrofonos szituációkat sokszor unom, függetlenül attól hogy pl. Owens vagy Seth beszél.

  VálaszTörlés
 10. Romant nem lehet összehasonlítani se Seth-el, de főleg nem Punkkal.
  Mindkettőt élvezet nézni a ringben, pörgős, akciódús meccseket tudnak produkálni míg pl. Cenaval is.
  Romannél csak a bruszt megy, unalmas meccsek, vontatott az egész..
  Persze ezzel nincs semmi gáz, van aki ezeket szereti. De szvsz nem bajnoknak való, legalábbis még nem.

  VálaszTörlés
 11. Zsolt M. igazad van! Teljes mértékben!
  Ideje volt, hogy nyerjen! Már nagyon megérdemelte.

  VálaszTörlés
 12. Miért ne lenne jó az in-ringje?Nem használ kevesebb mozdulatot mint pl Owens.De lesnar a közönség nagy favoriteja hányat használ??!! f5 ,belly to belly,german suplex

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát egy fentebbi kommentből megnéztem Reigns és Owens signautre movejait. Lehet hogy nem tudok számolni de Reigns-nél kemény 8 move-ot találtam míg Owensnél 19-et. Csak több mint a 2x-esét használja Ownens... Tényleg nem sok... :)

   Törlés
 13. Szerintem a wmn-en roman vs lesnar visszavágó lesz az ővért

  VálaszTörlés
 14. Azoknak is igazuk van akik védik Romant meg azoknak is akik támadják. Itt végülis nem Roman-al van probléma, hanem a sztoriírókkal...én sztem Reigns-nek teljesen jó lett volna egy heel turn, ehelyett le akarnak nyomni a torkunkon egy babyface Romant, többszöri csőd után már csak azért is. Egyszerűen minden kibaszott meccsét megnyeri jöhetnek 5-en is akkor is. Én attól félek elkövetik Roman-el azt a hibát mint Cenával vagy Bryan-el hogy onlyface lesz. Nekem Daniel Bryan-ek is a WHC-s karaktere teszett a legjobban, utána kezdték őt is lenyomni az emberek torkán annyi különbséggel hogy sokkal tehetségesebb mint Reign. Ha Daniel Bryan visszatér jó lenne már megszabulni ettől a szakállas gimmicktől és nézzen ki ugy mint egy ember.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.