Header Ads

Sting nyaksérülést szenvedett!

Sting a napokban Ric Flair podcastjében mesélte el, hogy a Night of Champions gálán nyaksérülést szenvedett a Seth Rollins elleni meccsén, így az orvosai tanácsára hamarosan műtéten fog átesni!


Ez megmagyarázza, hogy a gála óta miért nem láttuk Sting-et egyetlen WWE-s adáson sem, hiszen bár a sérülése nem olyan súlyos, de az ő korában már minden apró dologra oda kell figyelni.

Mivel a jövő évi WrestleMania-ra a WWE még szeretne egy utolsó mérkőzést összehozni Sting-nek, feltehetőleg The Undertaker ellen, így ebből a sérülésből mindenképpen fel kell gyógyulnia Sting-nek!

3 megjegyzés:

 1. Bocsánat,de az oldal szerkesztői kicsit odafigyelhetnének arra, hogy mit írnak. Egyszer azt hogy szinte biztos a Cena-Taker és a Sting-Takernek semmi esély most meg pont hogy annak van? Találgatni lehet de akkor ne legyenek benne olyan szavak, hogy "szinte biztos" vagy "fel sem merült"

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mivel voltam én is az oldal szerkesztője régebb, közel 100%-ig biztos, hogy fordított cikk egy másik oldalról. Annó én sem írtam oda, hogy mit írtam korábban, mert csak fordítottam, ha meg egy külföldi oldal úgy hozza le, ahogy le van ide írva, akkor azon nem kell, vagyis nem illik módosítani, csak azért, hogy ezen az oldalon ne legyen keveredés. A WWE-ben egyik napról a másikra irják át a story-kat, logikátlanul, és ha év elején azt tervezik, hogy Taker Sting ellen nem küzd, az még korántsem biztos. Félév alatt ezek nem tudom mit szívnak odabent, de teljesen más irányba viszik el az egészet. Rió-Zebi párosa is jó példa rá. Nameg ugye a Stardust vonal Goldust-al. Tisztára betegek, akik most írják a mellék vonalakat :D A Fő story jó, csak Roman arca unalmas már a WHC közeében. Neki valami friss ellen kellene mennie, pl Owens ICI övéért, vagy Rio USA övéért. A WHC-ra lehetne találni még embert úgy is, hogy fele main eventer ágyban rohad sérülés miatt. Ott van Ziggy, Neville ( na jó, őt kifütyülné a fél magyar tábor ), Rhyno, Bray, Swagger stb... Van kiből építeni, csak a WWE nem akar. Ez a legnagyobb baj. Hunter keze alatt sokkal jobban működik az NXT mint a papa kezében a fő roster, sajnos.

   Törlés
  2. szép írás kedves Attila Csergő! :)

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.