Header Ads

Owens vs Lesnar - WM32?!

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/09/24/14/51/06/886/Kevin.jpg
A hét első felében Kevin Owens a MLW Radio műsorában arról a vágyáról beszélt, miszerint a WrestleMania-n a legszívesebben Brock Lesnar-ral küzdene meg. Úgy néz ki, hogy ez a vágya akár teljesülhet is!

Még messze vagyunk egy valódi megerősítéstől, de a WWE egyik korábbi kreatív írója, Court Bauer arról számolt be, hogy a vezetőség felvetette egy esetleges Lesnar vs Owens meccs lehetőségét a WrestleMania 32-n.

Kiemelte, hogy a roster jelenlegi helyzete a sérülések miatt eléggé rossz állapotban van, ami miatt több terven is változtatniuk kellett. A vezetőség úgy érzi, hogy ez a meccs Owens nagy lehetősége lenne az áttörésre, és az ellenfeleket ismervén egy izgazi fizikai meccset láthatnánk.

8 megjegyzés:

 1. Kurva jol hangzik csak ne megfutamodós karaktere Legyen akkor ko-nak mert akkor csak suplex city lenne

  VálaszTörlés
 2. Vagy menekülős meccset Owens részéről. :P

  VálaszTörlés
 3. Jelen estben ha pl nem hozzák össze a The rock vs Brock Lesnar meccset akkor Owens-t vagy Bryan-t tudom elképzelni ellenfélnek.

  VálaszTörlés
 4. A szépség hiba. Lesnar karaktere nagyon erős. A másik cena,show,undertaker után mért pont owens. Megértem a néző pontot de akkor owensnek még most is veretlennek kéne lennie. De vince csak cenának kedvez

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az így igaz.. Ha meg valaki megkérdezné Vince papát, hogy miért ilyen Owens karaktere, akkor azt mondanák, hogy még nincs kiépítve (szokásos sablon duma)

   Törlés
 5. Mit akar Owens , jobb ha inkabb Dean Ambrossal kakaskodik ne a bestiaval xD

  VálaszTörlés
 6. Owens csak üljön le mert Lesnar megöli a ringben !!!

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.