Header Ads

John Cena mikor és ki ellen fog visszatérni?

A pletykákkal ellentétben John Cena nem tért vissza a Boston-i TLC gálán, így valószínűleg tartja a korábban bejelentett ütemtervét, amely értelmében legkorábban csak az év végén fog visszatérni a WWE-be!


Most, hogy új WWE nehézsúlyú világbajnokunk van Roman Reigns személyében, sokan arra várnak, hogy John Cena és Roman Reigns viszályba kezdjen egymással a WWE övért, ám a WWE ezt egyelőre nem szeretné meglépni, mert úgy érzik, Reigns egy ekkora terhet nem bírna el.

Így John Cena valószínűleg visszatérésekor az Alberto Del Rio elleni viszályát fogja folytatni a US övért, amiért még van egy visszavágó lehetősége!

6 megjegyzés:

 1. De azért Szupercena ne mentse meg a napot hanem picsázzák el.

  VálaszTörlés
 2. Én azt olvastam egy külföldi oldalon hogy Lesnar fogja kihívni Alberto Del Rio-t az US övért a most szombati live eventen, és elvileg el is fogja nyerni az övet, úgyhogy remélem nem Cena vs Lesnar lesz megint mert tökön szúrom magam

  VálaszTörlés
 3. Cena az indiai live eventen tér vissza a big show ellen

  VálaszTörlés
 4. Ha megnyeri az övet akkor abbahagyom, a wwe nézését.

  VálaszTörlés
 5. "mert úgy érzik, Reigns egy ekkora terhet nem bírna el."
  Na, ettől lefordultam a székről... Értem, hogy Sheamus meg a LoN ott van Roman körül, de ne mondja már senki, hogy egy Roman Reigns nem tudna elbánni John Cenával! Az meg eléggé mocsok húzás lenne a WWE-től, hogy amint Cena visszajön már meg is nyer egy övet - az US övet értem, de egyből a WWE WHC-ért ne..

  VálaszTörlés
 6. Mondjuk a hiac óta del riónak nincs US öv kihívója. Ez Cena nyerés gyanús meg mondjuk Swagger mehetett volna az US övért

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.