Header Ads

További Seth Rollins hírek!

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/04/01/04/14/29/568/sethrollins.jpg
Senkit nem fog meglepetés ként érni, de a WWE vezetősége, és a kreatív csapat a következő pár napot azzal fogják tölteni, hogy az összes RAW, SmackDown, Survivor Series, és még sok más sztori tervet, ami a WrestleMania 32-hőz vezetett volna átírják.

Azt senkinek sem kell bebizonyítani, hogy Seth Rollins minden nagyobb nemű, a Wrestlemania 32-hőz vezető tervben főszerepet töltött volna be.  Még úgyis, hogy közben a vezetőség azt tervezte, hogy Roman Reigns a Survivor Series-en elnyerte volna tőle a WWE World Heavyweight Championship, ám Rollins továbbra is a címért folytatott harcban maradt volna.

Mint arról beszámoltunk, Rollins körül belül 6-9 hónapot kényszerül kihagyni a térszalagszakadása miatt, amit szerdán Dublinban szedett össze. Így a WWE vezetősége egy tornát hirdetett ki, amelynek a győztesét egyből, a WWE World Heavyweight Championship-el koronázzák meg. 

A tornáról egyelőre semmilyen információnk sincsen, de egyes hírforrások alapján olyan lesz, amire ez eddig még nem volt példa a WWE történelmében. 

Sajnos az sem ér senkit meglepetésként, hogy a Rollins vs Triple H tervek teljes mértékben a kukában landoltak. Sőt Rollins-szal még a WrestleMania-ra sem terveznek, hiszen 8 hónap környéki kihagyással számolnak.

5 megjegyzés:

 1. Sajnos nála benne volt a pakliban hogy előbb utóbb sérülni fog, majdnem mindenhol szerepel, nála jóval nagyobb ellenfelek ellen kell küzdenie és mégis csak egy High-flyer, akiknék mégnagyobb a sérülés esélye az 'extrém' mozdulatok miatt
  Remélem a lehetőségekhez mértem hamar felépül Champ!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is igy voltam vele. De sajnos megtörtén. Tisztelet neki hogy a meccset elvileg lenyomta ilyen lábbal is. Jobbulást Seth!

   Törlés
  2. A durva az az ahogy a sérülést szerezte!

   Törlés
  3. Joko te nekem nagyon ismerős vagy!! 😂 csak nem a WWE-Memes oldalról??

   Törlés
 2. Vajon milyen lesz az a példa nélküli torna? Reversed battle royal?:D Szegény Rollinsnak meg jobbulást, ahogy Piller írta sok kockázatot vállalt miközben magánál jóval nagyobb ellenfelekkel találta szemben magát.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.