Header Ads

The Undertaker vs John Cena?!

És eljött az idő! A WWE vezetősége megtárgyalta a lehetőségét egy The Undertaker vs John Cena meccsnek, amit a WrestleMania 32-ön rendeznének meg!

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/11/08/11/57/50/580/10409409_10203811905561578_6752846151211795888_n.jpg

A jelenlegi állás szerint a történetet ebbe az irányba fogják terelni. Az Undertaker vs Cena a WrestleMania-n az egyik legtöbbet vitatott téma, amit az évek alatt felhoztak, és most úgy tűnik, hogy jövőre bizony látni is fogjuk. 

Továbbá Seth Rollins sérülése miatt nem csak ez az egyik meccs, ami létrejöhet, hanem minimum két másik nagyobb meccset is döntően fog befolyásolni.

13 megjegyzés:

 1. Ez lesz Taker carreer-ending meccse, lásd HBK-Flair. Csak egy Cena kaliberű ember küldheti nyugdíjba Takert.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha ezt meglepik Cenat meglincseli a kozonseg..

   Törlés
 2. Kérlek csak ne egy face vs face meccs legyen.

  VálaszTörlés
 3. HBK-t sem lincselték meg, sőt, egy elég nyálas búcsúval el is boronálták a történetet... :)

  VálaszTörlés
 4. Nem lépik meg, és épp emiatt. Taker az utóbbi évekhez képest nincs annyira rossz formában, szerintem egy Cena elleni WM után marad annyi benne, hogy akár egy olyan ember ellen küldjék, aki tényleg "méltó" lehet az ő utolsó meccséhez, aki miatt nem háborogna senki...

  VálaszTörlés
 5. És ki is lenne ő? Mert én nem bírom Cena karakterét, de az egyik legzseniálisabb pankrátornak tartom ÖSSZESSÉGÉBEN. És egy dolgot látni kell, bárki is búcsúztatja Takert, elég súlyos terhet akasztanak a nyakába.
  Tudod mit, ha Wyatt-et mostantól elkezdenék építeni, akkor talán két év múlva lehet belőle egy olyan karakter, aki ezt tudná cipelni. Mást én nem tudok, mert természetesen egy negyedik Lesnar meccs már paródia lenne.

  VálaszTörlés
 6. Te hülye vagy... Cena egy fos és Taker lenyomja!!! R.I.P. Cena végre Tombstone-t fog kapni a Királytól! YES!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Óóó, megjött az udvari bolond. Hiányoztál Petikém, mondhatnám, csak nem lenne igaz. Miért vagy ennyire agresszív, a szüleid nem dédelgettek eleget?
   Pontosan a hozzád hasonló 14 éves (és elnézést kérek a normális gondolkodású 14 éves srácoktól, vannak itt olyanok is) frusztrált kis kölykök miatt megy el egyre inkább az ember kedve a fórumtól.
   Mindenki elmondhatja a véleményét itt és nem kell a másiknak nekiesni ilyen retardált módon... Na, most jöhet a fröcsögés, bohóc. :)

   Törlés
  2. Ja, és még egy dolog, hátha összeáll a kép végre: EZ EGY SHOW, A VÉGEREDMÉNYE ELŐRE KI VAN TALÁLVA ÉS MIVEL KÉT TOP SZTÁRRÓL BESZÉLÜNK, BÁRKI NYERHET, AKIT VINCE, HHH VAGY A KREATÍVOK AKARNAAAAAAK!

   https://youtu.be/d9CuXdWaWHk

   Törlés
  3. Azért a Deadman és Cena között van egy minimális szintkülönbség.

   Törlés
  4. Kinek hogy, ez ízlés kérdése.

   Nekem semmilyen szintkülönbség nincs, őszintén szólva egyiket sem szeretem annyira, hogy elájuljak tőle. Abban látom a különbséget, ahogy a karakterüket felépítette a WWE. Taker kapott egy 20 éves veretlenségi sorozatot, ez önmagában elég ahhoz, hogy mindenki a legnagyobb elismeréssel beszéljen róla. Plusz nagyon erős, jól meghatározható karaktere van, ami szerintem a legfontosabb ebben a cégben.
   Nem különösebben látványos a birkózása, de nem is rossz, viszont van egy baromi jó finisherje. Nekem ő ennyi.
   Cena meg a cég arca lett x éve és ennek minden ponton meg kell felelnie, ezért a hozzám hasonló Attitude Era-hoz szokott embereknek dögunalom a kiszámítható meccse és az öt mozdulatból álló készlete, plusz van egy közepesen béna finisherje.

   De ettől még el kell ismerni, hogy mikrofonnal Rock mellett verhetetlen és amúgy pedig amire használják (kissrácoknak példakép), azt tökéletesen hozza. És szerintem mostanában igyekszik látványosabb dolgokat csinálni, kár, hogy a WWE (vagy ő) nem enged ebből a - jól megveretjük Cena-t, mert ő majd úgyis feltámad, mert Never give up, vagy mi a fene - baromságból.
   Egy heel Cena baromi jót tenne a nézettségnek, ezt látniuk kellene, persze akkor visszaesnének az ajándéktárgyas eladások, ami miatt pénzszűkébe kerülne Vince. Ezt meg senki sem akarhatja... :)

   Ha a korai Cena meccseket megnézed, ott sokkal látványosabban csinálta a dolgát. Nem egy Jeff Hardy, de nem volt ennyire kötött...

   Mindketten a WWE szupersztárjai, ez szerintem egyértelmű. Szóval én nem látok köztük szintkülönbséget, csak más jön be neked, más nekem és más a többieknek.

   Nekem személy szerint HBK és Punk voltak az istenek, mert nem 2 méter körüli brutális hegyomlások voltak és tudtak érvényesülni úgy, hogy hitelesek maradtak a szerepükben. Rollins is erre az útra lépett, majd kiderül, hogy hagyják-e végigmenni rajta. Punk és HBK is néha (rendszeresen) mások segítségével győzött, de azért voltak nagy győzelmeik is, ezért nem érezte senki úgy, hogy rinyagépek lennének, aki csak futni tud... Rollinsnál szerintem most ezt már túlzásba vitték, nekem van egy olyan gondolatom is, hogy ez a sérülés nem valódi, hanem rájöttek, hogy ezt a szakaszt túltolták a karrierjében és most úgy kellett megfosztani a címétől, hogy ne szenvedjen csorbát, mert ha visszatér és megerősödik az értéke, akkor ez még orvosolható. Jól is tették szerintem, ha így van.

   Persze ez csak az én véleményem.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.