Header Ads

Sting tervek!

Sting meccsben való bevetése a WrestleMania 32-n fel sem merült a vezetőség köreiben!

A Sting vs Undertaker meccse még csak említésre sem kerül, így most már készpénznek vehetjük az Undertaker John Cena meccset.

Stinget utoljára Seth Rollins ellen láthattuk a Night of Champions-ön ahol megsérült a nyaka.
 

11 megjegyzés:

 1. Vonuljon már vissza! Elég belőle(Undertakerből)!

  VálaszTörlés
 2. Igen? "így most már készpénznek vehetjük az Undertaker John Cena meccset." Ekkora marhaságot! Ha ez a nem meccs lesz a WM 32-n készpénznek veheted hogy eszedbe jut mekkora marhaságot írtál.

  VálaszTörlés
 3. Undertakert jól megveretik Cenával.Kész vicc az egész.

  VálaszTörlés
 4. Még jó,hogy idehozták Stinget a WWE-be bohócnak. Jól lejáratták a legendát. Szánalmas . . .

  VálaszTörlés
 5. https://www.facebook.com/wrestlingloldotcom/photos/a.406684559384904.92058.328651087188252/921811797872175/?type=3&theater

  VálaszTörlés
 6. Stinget én sem értem, hogy minek kellett idehozni, hacsak nem erődemonstrálás miatt, hogy megmutassák a világnak, hogy "a TNA legnagyobb világsztárja csak jobberkedni tud a WWE-nek."

  Ami a Taker-Cena meccset illeti, haladunk afelé, amit már két hónapja írtam: ez lesz a carreer vs carreer meccs szerintem vagy egyszerűen csak Takernek egy carreer ending meccs. Kizárt, hogy tovább húzzák, nem hülyék, érzik, hogy nagyon gyengülnek az "öreg" meccsei.

  VálaszTörlés
 7. Ekkora hülyeséget... Ha undertaker nyer, Cena szánalmas lesz mert megverte egy nyugdíjas (nem fikázásból)...Ha Cena nyer az megint csak szégyen mert kikapott egy embertől aki kinézetre már nem épp egy szívós és erős karakter.
  Szegény Taker vonuljon már vissza és kész...Tudom hogy egy legenda, de mindenkinek lejár egyszer az ideje.

  VálaszTörlés
 8. R.I.P Undertaker Cenaval úgy megveretik helyben hal meg és nincs WM 32 ha ez az első meccs. De a WM már nem az ellenfél sírbatevése hanem Undertakernek. Részvétem R.I.P Deadman. Ja meg Sting bohóc lettél Vince papa egy majom

  VálaszTörlés
 9. Az Undertaker vs Sting meccs igazán jó lenne.

  VálaszTörlés
 10. Ez a Vince is egy hülye ember. Kit érdekel egy Cena Vs Undertaker? A rajongók már évek óta egy sting vs undertakert akarnak látni. Na az jót tenne a WWE-nek.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.