Header Ads

Seth Rollins vs. Roman Reigns - az eredeti tervek!

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/04/01/04/14/29/568/sethrollins.jpg
A hírforrások beszámolója alapján, Roman Reigns az eredeti tervek értelmében mindenképpen megnyerte volna a WWE World Heavyweight címet Seth Rollins-tól, még az mielőtt megsérült.

A WWE jelenleg átdolgozza a terveket, amelyben már a WrestleMania 32 is benne van, így, hogy Rollins 6-9 hónapot kényszerül kihagyni. 

A WWE azt tervezte, hogy az SS-n, és a TLC-n a Main Eventet a Roman Reigns vs. Seth Rollins alkotta volna, ám hogy melyiken történt volan a címváltás még nem döntötték el.

Reigns a címet egészen a WreslteMania.ig tartotta volna magánál. Azt hogy ezek a tervek befolyásolják-e az SS-re tervezett tornát még nem tudni, ám ha Reigns lesz a bajnok az senkit nem fog meglepetés ként érni.

8 megjegyzés:

 1. Vince tud még meglepetést okozni.... Ja nem. Reigns egy Golden Boy, csak a kinézete miatt kapja az övet. Most hogy már nem annyira fos a mikrofonnal igy megkaphatja az övet. A ringbe meg még mindig ugyanolyan fos. Cesaro vagy más jobban megérdemelné mint ez a "nagyfiú". Vince egyre hülyébb.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem kell őt se el ítélni cena is ebbe az évbe egyre több mozdulatot használt vagy csak amit már rég használt nemtom de akkor is

   Törlés
 2. Miért nem fogják fel hogy Reigns-t még építeni kell a főövhöz....mert azon énis gondolkoztam mi lenne ha SS-en vagy TLC-n megnyeri utána mongyuk el is veszti hogy pl közbevág Ambrose...de hogy a WM-en is ő legyen a bajnok az egy kicsit sok. Roman menjen a WM-en Ambrose-al vagy Hunter-el. A másik kérdés meg az hogy Sheamus-t mikor akarják bevetni.

  VálaszTörlés
 3. RR a világ legsemmitmondób karaktere. A földig lealázott Zack Ryderből is meggyőzőbb bajnokot lehetne csinálni.

  VálaszTörlés
 4. Eddig nem irtam ide de mar muszaly mert neha rosz latni amiket kommentbe irnak...mindenki el van szállva ettol a Cesaro-tol pedig egy fokkal se jobb mint Reigns vagy akar Cena...ugyanazok a feluteses mozdulatok csak mas kivitelezessel ugyhogy neki sincs az a sok mozdulata...aki erdemes lenne a cimre az Ambrose,Reigns,Orton,Cena,Owens (ha használhatná azokat a mozdulatokat amiket Cena ellen hasznalt) vagy akár Ryback azzal a karakterrel mint amilyen anno volt amikor CM Punk volt a bajnok

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Végree valaki aki nem fikázza Roman-t... én sem értem miért Istenítik Cesarot... semmivel se jobb mint Roman sőt Roman az egyik legjobb pankrátor

   Törlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.