Header Ads

Miért lett Sheamus bajnok?

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/11/26/23/05/55/973/wlsheamus.jpg
A Wrestling Observer információi alapján a WWE döntése, miszerint Shemaus a Money in the Bank táskáját a Survivor Series-en váltja be Roman Reigns ellen, a PPV előtti délutánon született.

Az oldal arról is beszámol, miszerint a végső döntést maga Vince hozta meg, mivel a szervezet szeretné jobban felépíteni Reigns karakterét.

Mint ismeretes, az eredeti tervekben Reigns győzelme szerepelt, és egészen a Wrestlemania-ig vitte volna magával az övet. Ám amiatt, hogy a nézők folyamatosan kifütyülik, a szervezet szeretné, ha inkább mellé állnának. Ehhez Daniel Bryan esetét akarják felhasználni, és ezért az Authority majd mindent megtesz, hogy ne nyerhesse meg a címet. A remény szerint ezzel majd elnyerik a rajongók tetszését Reigns iránt.

8 megjegyzés:

 1. Az elmúlt 5 évbe csak punk és bryan lett jól felépitve hiszen kis övvel kezdte mind2 aztán heel-ként mitb és whc aztán mikor elvesztették csapatba kerültek lásd: punk new nexus bryan team hell no amikor ezek feloszlottak mentek wwe övre mivel a rajongók számára nagyon joknak bizonyultak. Reignsel csak az a baj hogy 1 éve nincs shield de már főöv meg minden pedig van más is aki érdemel pusht.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 100%-ban egyetértek, ez lenne a jó menet mindenkinél, nem lehet a közönség torkán letolni valakit, aki ráadásul ennyire megosztó...

   Törlés
  2. Meg összesen van 2 db mozdulata, superman punch és spear.
   Megjegyezném hogy a spearjei közel sem olyan látványosak mint Goldberg-é vagy Edge-é.

   Ezekután bárkinek is van kérdese miért fütyülik ki??
   Őt építeni hová?

   Törlés
 2. Mekkora lenne ha DB úgy térne vissza mint authority "tag".Megnézném azért Heel szerepben ahol Roman ellen meccselne a főövért.

  VálaszTörlés
 3. Azért nem fogják mert Reigns nem egy NAGY BABYFACE alkat. Amúgy nem lehetne már 2db Bryan,csak egy van.

  VálaszTörlés
 4. Ennyire lusták vagytok hírt keresni/közvetíteni. Ez már volt. Amúgyis azután mindenki okoskodik hogy vége a SS-nek, lehet hogy Seth sérülése után dőlt el hogy legyen Sheamus bajnok.
  Meg az is mi hogy eredeti tervek szerint? Senki nem tudja mik az eredeti tervek! Egyébként ha Reigns-t meg akarják szeretetni akkor küldjék le mid card-ba->mitb+ heel turn-> face turn tag team Dean-el+ tag címek->feloszlás+cím vesztés-> és fő öv Ennyi!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 5. sztem akkor is mindenki DB-nek szurkolna

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.