Header Ads

Megvan az új világbajnok!

A Survivor Series-en véget ért a két hete tartó Tournament, aminek a következménye, hogy új WWE World Heavyweight Champion született!
 
Az adás elején Roman Reigns legyőzte a United States bajnokot, Alberto Del Rio-t, majd Dean Ambrose is felül tudott kerekedni az Interkontinentális bajnok, Kevin Owens felett, így a döntő összecsapáson a két testvér csapott össze.

Ez eddig nem is volt kétséges, de hogy a volt Shield tagok közül ki kerül ki győztesen, vitatott témának minősült.
Végül a második Spear után Roman tudta kopogtatni Ambrose-t, ezáltal megszerezte karrierje első világbajnoki címét!

Ám itt még nem ért véget az este. Triple H érkezett a ringbe és kezet nyújtott a friss bajnoknak, aki úgy tűnt mintha elsétálna, de előtte még kiosztott egy jókora Spear-t The Game-nek. Amikor, viszont megfordult Mr. Money in the Bank, Sheamus kifektette egy Brogue Kick-el és beváltotta a táskáját.

Reigns a második Brogue Kick, után már nem tudott kirúgni, így a győztes és az új WWE Nehézsúlyú világbajnok Sheamus lett, akivel együtt ünnepelt HHH.

17 megjegyzés:

 1. Kb ugyanigy volt Daniel Bryann-el is a Summerslam-en utana megis bajnok lett kesobb szerintem Reigns-el is igy kellene mert már nagyon gáz amit vele csinalnak es mar rég meg erdemelné azt az övet

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Áruld már el nekem tisztelt mark fan, gyogy miért érdemli meg Roman, hogy bajnok legyen?Sorra nyeri minden feudját, ezért?Ambrose meg szóló karrierje óta A Harperesen kívűl nem is nyert feud-ot.Ezzel, hogy most vesztett, végleg megy a süllyesztőbe, de ne legyen igazam.

   Törlés
  2. De most már elmondhajta, hogy volt WWE bajnok. Ha nem is sokáig

   Törlés
  3. Vannak a rosteren akik jobbak, mint Reigns szóval ők jobban megérdemelnék de a WWE benne látja a következő nagy megasztárt. Ambrose meg azért nem nyeri meg a fedujait, mert a karakterének nincs szüksége rá. Így is az egyik legnépszerűbb pankrátor és a cuccai is előkelő helyen fogynak a wwe shopban.

   Törlés
 2. Nem érdemelné meg az övet szerintem.

  VálaszTörlés
 3. Megint nézhetjük fél évig az unalmas meccseket vele....

  VálaszTörlés
 4. Nagyon sokat vártam hogy régi kedvencem bajnok Legyen de ne roman kárára baszki :, (

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ne sírj lesz Roman 3mozdulat Reigns trilliószoros bajnok még.

   Törlés
 5. kihoztak valamit ebből de dolph vs tyler buzi meccs eléggé lapos lett ja meg bod vs wayet family az már jobb mint a rossz de azért na. De amúgy felülmúlta az elvárásaimat.

  VálaszTörlés
 6. Ezt nem hiszem el.. a Wrestler Manian is ugyan ez volt.. Roman győzött volna Brock Lesnar ellen, de jött Seth Rollins a táskával és egyértelmű hogy nem tudtak ellene mit csinalni mert ki volt fáradva Roman is meg Brock is..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ja roman győzött volna lesnar ellen....Pont úgy jött rollins hogy roman megkapta a 4. F5-ot,szóval épp hogy lesnar nyert volna.Baromságokat azért ne írjunk....

   Törlés
 7. Én személy szerint sajnálom Reigns-et.. Tudom, hogy nem nagyon tehetséges,de lehet látni azt,hogy nagyon törekszik arra,hogy elnyerje a közönség tetszését, emellett a Vezetőség tetszését is. Szerintem egy olyan 1-2 év múlva szívesen elnézném őt bajnokként. Egyszerűen javulnia kell. :)

  VálaszTörlés
 8. Muszály volt az ír répafejet WCH-nak berakni? Még John Cena is jobb lenne mint ő..

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.