Header Ads

Kurt Angle szerződést kötött a WWE-vel?!

Kurt Angle
Kurt Angle a TNA-vel kötött szerződése hivatalosan is lejárt, így jelenleg szabadúszó státuszban van.

Mint arról beszámoltunk, a hírek szerint Angle tárgyalásokat folytat a WWE-vel egy esetleges visszatérés kapcsán. Az Angle-hez közel állók arról véltek beszámolni, hogy a volt olimpiai bajnoknak a WWE egy full time szerződést ajánlott fel, de Angle azt a sérüléseire hivatkozva visszautasította. Elmondása szerint a szervezete már nem bírná ezt a nemű megterhelést, és csak part-time szerződést kért. Az ő elmondása szerint a tárgyalások még folynak, ám mások szerint „Kurt csak Kurt”, és a WWE-nek egyáltalán nem áll szándékában őt újra alkalmazni. 

Egyes hírek szerint Angle kész lenne a TNA-be is visszatérni, ha meg tudnak egyezni a szerződés feltételein.

Egyes teóriák szerint az is felmerült, hogy a WWE direkt ajánlott neki full-time szerződést, mivel azt biztosan visszautasítja.

Sokak szerint a visszatérésének a hátterében Vince McMahon áll, aki egyszerűen nem akarja vállalni a kockázatot Angle egészségért. Ha vissza is térhet, akkor is csak egy utolsó dobásra, amennyiben sikeresen átmegy a WWE szigorúságáról híres orvosi vizsgálatán. Vajon Rollins sérülése segíthet ebben az esetben?

6 megjegyzés:

 1. Amúgy ha valaki tudja légyszíves írja már le hogy miért ment el és hogy pl mikor kijönnek az új 2k játékok ő miért nincs benne hisz egy rohadt nagy legenda stb.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért hagyta ott a WWE-t, mert többször is előfordult, hogy hónapokig kellett sérülten ringbe lépnie és a már akkor becsavarodó Vince papa nem engedte pihenni.A 2k játékokban meg azért nem szerepel, mert közel 10 évig TNA pankrátor volt és a WWE nem szerepelteti a játékaiban a a konkurens szervezet arcát.

   Törlés
  2. Hát ha a tna-t konkures-nek lehetne nevezni xdd
   da azért köszönöm mostmar vilagos

   Törlés
 2. Ja orvosi :)
  Tele van koxal azt mutatják ki ennyi.

  VálaszTörlés
 3. Kurt Angle mindent le tett az asztalra amit kellett.Nem értem mit akar még.Annak meg semmi értelme hogy visszatérjen a WWE-ben amikor az romokban hever.Akkor kellett volna visszatérnie amikor még menthető volt a helyzet

  VálaszTörlés
 4. Angol vs. Bryan, ha összejönne, anyám!... :D

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.