Header Ads

Ki lesz a WWE arca?

http://www.wrestlenewz.com/wp-content/uploads/2015/09/5557bdace47e4.image_.jpg
Így, hogy Seth Rollins a térdsérülése miatt kiesik, a WWE elgondolkodott azon, hogy az egyik nagyobb babyface karakteréből csinálja meg a következő rossz fiút, vagy az Authority új arcát!

Több nagyobb szupersztár is távol tartózkodik a szervezettől. John Cena pihenni ment, és egy reality show-t fog filmezni. Daniel Bryan sérülés miatt van távol, Randy Orton pedig egy váll műtét miatt kényszerül pihenőre. A WWE a szokásos nagy európai túrnéját csinálta, amikor két nagyobb face karakterrel maradt Dean Ambrose, és Roman Reigns személyében, és a Main Event Heel szintjéhez csak Kevin Owens állt közel.

Egyelőre az sem tiszta, hogy Undertaker, és Brock Lesnar kivel fog megküzdeni a WrestleMania-n. Miközben a héten már beszámoltunk róla, hogy Cena nagy eséllyel Undertaker ellenfele lesz, bár a pletykát a WWE azonnal tagadta. Így kizárásos alapon Lesnar ellenfele Reigns lehet majd.

Miközben Vince McMahon megszállottan dolgozott azon, hogy Reigns a WWE arca lehessen a WrestleMania 32 alkalmával, sajnos Rollins sérülése megváltoztatta a terveket a közel jövőre. Így, hogy közel 9 hónapot kell kihagynia, a szervezet igazi rossz fiú nélkül maradt. A Face oldal jövő hónapban visszakapja Cena-t, és Lesnar is több alkalommal fog szerepelni 2016-ban. Így Vince-nek meg kell hozni a döntést…valaki a jó fiúktól át kell, hogy álljon. Két lehetőség maradt – Reigns, és Ambrose.

Wyatt Family
Reigns váltása érdekes dolog lehet, hiszen még csak most kezd nagyobb karriere lépni a WWE-ben, és jelenleg a második helyen áll az ajándéktárgyak eladásának listáján. De ha kettőjük közül senki sem lesz rossz fiúk, akkor Owens lesz az aki ismét Main Event szerepet fog betölteni. Alberto Del Rio neve is felmerülhet, de ő csak most tért vissza.

Sokan követelnék Bray Wyatt-et ebbe a pozícióba, de neki már volt feud-ja Reigns-szel, és nem hiszem, hogy sokan örülnénk neki ha ismét ezeket meccseket kellene nézniünk.

19 megjegyzés:

 1. Dean Ambrose Heel karaktere ne Authorityval legyen

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Milyen helyes meglátás! Várom a végre csak simán heel pankrátorokat.

   Törlés
 2. Én owenst Szívesen néznem ppv-k main eventjén főleg ha azokat a mozdulatokat csinálja amit cena ellen

  VálaszTörlés
 3. Hát én legjobban Owensnél látnám legszívesebben a bajnoki övet. Talán ő áll legközelebb Rollinshoz. Ambrose is érdekes lenne, csak ne Reigns legyen, mert nem érdemli meg, meg tehetségtelen is. Szerencsétlen Cesarot meg már meg sem említik, ha már világbajnos nem lehet adhatnának neki valami címet mert ő érdemli meg a legjobban.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak Reigns ne legyen mert nem érdemli meg? Hol élsz te? Lehet hogy unalmas meg a karaktere lapos kicsit, de szinte minden adáson szerepel, lekopogott annak a szerencsétlen futkosó szerepet kapott Rollinsnak mikor Lesnar ellen ment a főövért, illetve egyetlen egy öve volt még csak, az is csak tag team. Abszolút megérdemli a főövet, csak ne legyen nála túl hosszú ideig.
   Ambrose is megérdemelne egy kis figyelmet...
   Amúgymeg rühellem azokat a csicskákat akik azért szaroznak le egy egy pankrátort mert nem a kedvencük van épp "rivaldafényben". Szálljatok már magatokba kicsit, attól mert valakit nem bírtok nem kell leszólni...

   Törlés
  2. Nem lenne Cena 2.0(MERT AZ!!!!!) én is bírnám.

   Törlés
  3. Bocs de azért az hogy minden adáson szerepel az alap. Ezért fizetik. Valóban nem kedvelem a karakterét de ennek meg is van az oka. 1000x tehetségesebbek vannak nála, két dolog miatt kap rivaldafény. a rokoni kapcsolata miatt és ahogy kinéz. Köztudott hogy Vince ebben látja a pénzt sose a tehetségesekben.

   Törlés
  4. Roman megérdemli az övét és sokan mások.

   Törlés
  5. Ha Roman draw lesz akkor nem érdekel ha igazából jelenleg ő a legrosszabb promo a cégnél, mert én a ringben bírom, a többi része meg nem változott semmit a Shield óta.

   Törlés
  6. Roman tehetségtelen, állandóan olyan fejeket vág mintha be akarna szarni és a promo-zás nem megy neki, nem mint Seth-nek aki levert jópár év promoját. Reigns tőlem lehet bajnok, de akkor legyen már Cesaro is. Olyan bajnok lehetne hogy oda vissza szarnánk magunkat. Vannak méretei, nagyobb erő van benne mint Reigns-be és még kedvelik is. Nincsenek majdnemhogy utáló se. Max a Cena fanokból pár. Ugyhogy Cesaro legyen a bajnok. Robbanna az aréna

   Törlés
 4. Lehetnek Heelek, lehetnek Facek a WWE arca mindig Cena lesz.SAJNOS. EZ ELLEN NEM TEHETÜNK SEMMIT. AMÍG PG VAN CENA VAN. A WWE BELŐLE KASZÁL. AMOLYAN ARANY TOJÁST TOJÓ TYÚK. REKLÁM CUCCOK stb.😒😒

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez igaz de akkor ez most miért is rossz? Tehát én se kedvelem Cena-t de tagadhatatlan hogy idén kivétel nélkül mindenkivel csak jó meccsei voltak. És ha ő nincs lehet a TNA már rég megölte volna a WWE-t. Velünk smart markokkal nem lehet arénákat megtölteni.

   Törlés
 5. Sztm az fog tortenni hogy Reigns megy at heelbe es lesz Ambroseal a foovert a meccs..majd meg talan Sheamus szep kis tatyojat is lathatjuk szerepelni...na meglatjuk de sztm Owenset nem fogja felhozni a wwe, mint ahogy altalaba ezt szokta

  VálaszTörlés
 6. Cena HellTurn!! Mitől fél a WWE ha Cena Hell lesz nem fogynak Cena szennyei?!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hell? HELL? Heel, nem hiszem, hogy olyan nehéz megjegyezned, Peti.

   Törlés
 7. Szánalmas tud lenni a WWE. Rakat tehetséges emberük van, csak nem kezdenek velük semmit. Cesaro, Owens, Rusev, Ziggler. Most végre úgy fest kezdenek valamit Kalisto-val, csak kár, hogy pont Ryback kárára. Mostanában őt is kezdik süllyeszteni. Elvesztette az IC övet, azóta pedig csak esik. Ő érte is nagy kár lenne, mert a nézők szeretik, és nem is olyan rossz.
  Amit nem bírok még az Shamus, vagyis a táskája. Nem értem miért kell minden egyes évben ezt eljátszani, hogy valaki megszerzi a MITB táskát, majd ráül, és csak kotlik 1 éven át. Rendre eltűnik ilyenkor a győztes, majd a WM környékén új erőre kap. Shamus-t nagyon fel push-olták, megszerezte a táskát, erre most kikapott mert Rooney arcon vágta Barrett-et. GÁÁÁZ. Ő is simán lehetne bajnok, de nem kezdenek vele semmit.
  A Wyatt family is most nagyon OP lett. Nem tudom kit hoznak majd ki győztesen a Taker-ékkel való feud-ból, de utána simán lehetne ő is bajnok. Érdekes lenne egy ilyen back up-al a háta mögött, esetleg a face turn-t vevő vezetőség ellen, akik nem akarják, hogy egy "ilyen" embernél legyen a fő öv.

  VálaszTörlés
 8. Reigns nem lesz heel mert ahigy irták az ő termékei fogynak a legjobban (gondolom Cena után) Ambrose-nak meg jot is tenne a heel turn es legalabb tudnának vele mit kezdeni

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.