Header Ads

Breaking News! Seth Rollins megsérült! 9 hónap kihagyás! Leadja az övet!

A WWE nehézsúlyú világbajnoka Seth Rollins megsérült Dublin-ban, egy Kane elleni mérkőzésen! A jobb térdében lévő szalagok szakadtak el! Minimum 6-9 hónapot ki kell hagynia! A bajnoki övet le kellett adnia, új bajnokot a Survivor Series-en avatunk!

http://img.bleacherreport.net/img/images/photos/002/937/227/5ae75f845060fc12922ee536c362f252_crop_north.jpg?w=507&h=337&q=75

A WWE a hírre reagálva rögtön megváltoztatta a Survivor Series gála menetét, ahol egy tornán fog eldőlni, hogy kiből lesz az új WWE nehézsúlyú világbajnok! Részleteket erről még nem mondtak, de amint lesznek, beszámolunk róla.

Seth Rollins a sérüléséből a legjobb esetben 6 hónap múlva térhet vissza, de a gyógyulás akár 9 hónapot vagy egy évet is igénybe vehet.

18 megjegyzés:

 1. Legyen az a 8-7 ember a Rawról!! Még a vesztesek is!!

  VálaszTörlés
 2. Egyszerűen 100% hogy ambrose vs reigns lesz a döntő

  VálaszTörlés
 3. na basszus. Így most ki lesz nyomva minden adásban?

  VálaszTörlés
 4. Azért megérdemelte volna,valaki elverje,rendesen és bukja az övet,de ne ilyen formában! :-(

  VálaszTörlés
 5. Áú. Tudom milyen rossz tud az lenni.. :s Mihamarabbi felépülést Champ!

  VálaszTörlés
 6. Ő a kedvencem. Nagyon nagy tehetség, szart is kidolgozta magából. Nem ezt érdelte. Jó pihenés Man! Olyan visszatérést fog letolni hogy az aréna fel fog robbanni.

  VálaszTörlés
 7. Jé! De meglepő! Rongyáhajtották a szerencsétlent, vitte is a válán a cirkuszt naponta aztán egyszercsak megsérült?!
  Egyébként húzzanak már egy rendeset és Ambroset tolják meg, vagy csináljanak meglepetést és hozzák be Gunnert, vagy rafináltan gyorsan szerződjenek AJ-vel, vagy ilyesmi.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Punk jobban bírta a gyűrődést

   Törlés
  2. Egy darabig. DB meg pont így bírta. Edge meg 40 éves kora körül abbahagyta. Szerintem jóval nagyobb az igénybevétel mint mondjuk 30 éve, ez az ipar már megváltozott így kurva gyorsan elhasználódik minden épkézláb ember.

   Törlés
  3. Punk épp a gyűrődés miatt ment el

   Törlés
 8. Most olvastam, hogy elvileg Seth vs Dean vs Roman volt tervezve a Wrestlemaniára...
  Kár azért a meccsért :(

  VálaszTörlés
 9. Korai lett volna még ezt elsütni...én egy Seth vs Tiple H és Dean vs Romant-t vártam volna legjobban bár az utóbbi még összejöhet. CSak igy Triple H-et ki ellen teszik aWM-en mert ha a régebbi hírek alapján Rock ellen akkor az lesz aza meccs ami legkevésbé fog érdekelni. Még az is lehet hogy Roman ellen fogják vinni...talán a mostani roster és történet alapján ő a legideálisabb...de akkor Ambrose menjen főövért.

  VálaszTörlés
 10. Szerintem Seth legjobb bajnok CM Punk óta hisz punk után kik birtokolták az övet? rocky,müzli cena,orton(na jó ömég elmegy) d.bryan,megint müzli,lesnar(aki jó is volt csak keveset szerepelt) és végül Seth. Ugyhogy a Vince papa jól dönt ambrosnak adja az övet. De hát a mai világ. Gyogyujmeg Bajnok:)

  VálaszTörlés
 11. Kane már túl sokszor okoz sérülést ideje lenne nyugdíjaztatni!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rollins botch volt, nem Kane a hibás :D

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.