Header Ads

AJ Styles tárgyal a WWE-vel? Érkezik az NXT-be?

A TNA egykori bajnoka AJ Styles, aki jelenleg a függetleneknél lép fel, több hírforrás szerint tárgyalásokat folytat a WWE-vel egy esetleges NXT debütálásról!


Bár AJ Styles nem rég még azt nyilatkozta, hogy jól érzi magát a független szférában, ám az NXT sikere és több egykori TNA-s pankrátor leigazolása úgy tűnik az ő érdeklődését is felkeltette.

Ha a WWE-nek sikerülne megszereznie AJ Styles-t, akkor az egy óriási lehetőség lenne számukra, hiszen ő még a WWE-n kívül is nagy rajongótáborral bír!

7 megjegyzés:

 1. Oda még mehetne is. Félreértés ne essék, AJ az in-ring képességei alapján simán tolhatná main rosteren, övet is kaphatna, de ő nem vállalja a feszített munkatempót, meg az örökös utazgatást. Ha otthagyná az NJPW-t meg a Ring Of Honort, akkor az NXT jó választás lenne számára.

  VálaszTörlés
 2. Egyrészt örülnék, hogy láthatom az NXT-ben, de hiányolnám az ROH-ből és a NJPW-ből.

  VálaszTörlés
 3. Válaszok
  1. Hát ha jönne az egész BC, abból egész jó dolgok sülhetnének ki Balor-al.

   Törlés
 4. "A TNA a WWE levetett pankrátorait használja" na most, hogy is van ez? Persze ettől eltekintve, AJ simán jó lenne oda, de azért lassan felvetődik a kérdés, hogy kiknek is van kitalálva az NXT, a fiatal feltörekvőknek? Vagy a karrierjük hajnalán lévőknek?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó, de a fiatal feltörekvők a régi nagyoktól tanulhatnak. Például AJ-től, akinek egyedülálló movesetje van. Más kérdés, hogy ebből mennyit használhatna az NXT-ben.

   Törlés
 5. Kérdés, mennyire éri meg a wwe-nek, hogy ha már megszerezte a farm/felhozó/nevelő stb. "második ligajában" parkoltasson egy olyan előadót akiben van reklámpotenciál és vinnék a reklámtárgyait mint a cukrot.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.