Header Ads

A WWE nem engedte, hogy Del Rio elveszítse az AAA Mega Champion címet!

Az AAA vezérigazgatója, Dorian Roldan a Busted Open Rádió vendége volt ahol arról is beszámolt, hogy Alberto Del Rio már nem tölti ki az AAA-n belüli meccseit.

Roldan elmondása szerint a szituáció Del Rio, az AAA, és a WWE között elég érdekes, de a szervezet minden jót kíván neki a WWE-ben. Arról is beszélt, hogy az új szerződése nem 1,45 millió dollárról szól, ahogy az megjelent, hanem valójában csak 500,000 dollárt fog keresni évente.

Továbbá az AAA jelenleg új AAA bajnokot keres, hiszen a WWE már nem engedte Del Rio számára, hogy egy meccs keretein belül veszítse el a címet, így ők is egy tournament megrendezésében látják a lehetőség az új bajnok avatására, aki majd a későbbiekben szervezet első számú embere lesz.

7 megjegyzés:

 1. Erdekes.. Mikor Samoa Joet szerzodtettek meg egy kb egy honapig dolgozott a fuggetleneknel az NXT melett hogy befejezze a maradek meccseit ami a szerzodeseben voltak. Del Rional mar nem megy ez? Tenyleg nagy szukseg van a hispan sztarra ugytunik

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hagyjuk már, ha Joe bejelentett meccsei meg is lettek tartva akkor sem kerültek adásba...

   Törlés
  2. Joe-nál is volt egy olyan hogy összeállt AJ Styles-al az akkori ROH tag team bajnokok (The Addiction) ellen egy tag team meccsre, de valószínűleg a WWE közbeszólásásvál csak dark meccs lett belőle.

   Törlés
  3. Azt hinné az ember hogy a WWE végre nyit a más szervezetekkel való együttműködés felé erre megjelenik egy ilyen hír.

   Törlés
  4. Egyreszt meg lehet erteni hogy nem nyit mert hat miert is nyitna? Olyan roosteruk van ami magasan veri az osszes szervezetet,eloadasmodjuk is paratlan meg hat a nezettseguk meg a romlas ellenere is akkora amibol Vince bosegesen eldegel... Masreszt viszont igenis nyithatna a kisebb szervezetek fele mert hat megis mekkora lenne egy Blake & Murphi vs The Young Bucks meccs meg hat sorolhatnam:D nem is beszelve arrol hogy a nezettsegek szerintem az egekben lennenek

   Törlés
 2. Akkor legyen az új országos bajnok mogyúk dean amborse

  VálaszTörlés
 3. Országos bajnok... :DD Egyébként nem értem, hogy ez, hogy jött ide, de oké, amúgy valószínűbb, hogy Ambrose a WWE címért fog menni a SS-en.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.