Header Ads

A TNA ismét új csatornára költözik!

Még egy éve sincs, hogy a TNA otthagyta a Spike TV-t és a Destination America csatornára költözött, ám a szervezet máris egy újabb költözést jelentett be!

http://17r1l63fshd52dy9yakdizhkog.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/11/TNA-POP-TV-640x370.jpg

A TNA elnöke, Dixie Carter bejelentette, hogy 2016. január 5-étől az Impact Wrestling adásai keddenként fognak jelentkezni az amerikai POP TV-n!

Erről a csatornáról azt érdemes tudni, hogy még a TNA jelenlegi csatornájánál, a Destination America-nál is kevesebb háztartásban elérhető, bár ez a tény azt garantálhatja, hogy az Impact Wrestling a csatorna egyik húzó műsora lesz!

A TNA eközben a problémái ellenére nem mondott le arról, hogy régi nagy pankrátorokat próbáljon meg leszerződtetni, a legfrissebb információk szerint most Bill Goldberg-et környékezték meg!

2 megjegyzés:

  1. Akar hanyszor azt hinne az ember hogy a TNA-nek annyi mindig felhozzak magukat...nice work

    VálaszTörlés
  2. "Erről a csatornáról azt érdemes tudni, hogy még a TNA jelenlegi csatornájánál, a Destination America-nál is kevesebb háztartásban elérhető" - ezt mire alapozza a cikkíró?
    http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/02/22/list-of-how-many-homes-each-cable-network-is-in-as-of-february-2015/366230/
    Ezen lista szerint a Pop TV több, mint 75 millió háztartásban érhető el, ami 64 százalékos lefedettséget jelent, szemben a Destination America 57 millió háztartásban fogható, ami alig több, mint 49 százalékos lefedettség az amerikai piacon.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.