Header Ads

Tyler Breeze vs. Dolph Ziggler feud a láthatáron!

Aki látta a smackdown-t, az tudhatja, hogy az NXT pankrátora Tyler Breeze felkerült a főrosterre és nagyon úgy néz ki, hogy első viszálya nem mással lesz, mint Dolph Ziggler-el!

http://17r1l63fshd52dy9yakdizhkog.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/10/Tyler-Breeze-Summer-Rae-Dolph-Ziggler-Smackdown-102215.jpg

Ezek alapján Breeze továbbra is heel karaktert fog alakítani, a WWE pedig úgy tűnik elvetette a Ziggler turn és a John Cena elleni viszályának ötletét, mivel inkább Breeze ellen küldik. A WWE valószínűleg Ziggler-t bízta meg azzal, hogy szoktassa be a főrosterre Breeze-t.

Breeze debütálása után egyébként többen megjegyezték, hogy nagy jövő előtt áll, Triple H is kiemelte, hogy ő belőle válhat a jövő egyik nagy tehetsége!

6 megjegyzés:

 1. Miért egy selfie botos barom lenne nagy tehetség inkább neville akkor

  VálaszTörlés
 2. csak ne ilyen buzis karakterrel!!! végülis kár hogy ilyen a szerepe!!

  VálaszTörlés
 3. Ez a srác nagyon John Morrison pótló egyéniségnek néz ki...

  VálaszTörlés
 4. Kicsit lehetne több mozdulata, de elég van neki. Ziggler-el hasonlitanak egymásra, ringben is tudásilag, jó lesz ez de nagyon. Jobb mint a Cena elleni Feud. Legalább valami friss feud.

  VálaszTörlés
 5. Lehet hogy egy selfie botos hülye b*zi gyereknek tünik, de viszont hatalmas tehetség. Mielött valakinek bármi baja lenne vele szépen nézzen meg egy-két nxt adást. Azért kíváncsi vagyok hogy akik bírálják a kinézetét azok a valóságban hogy néznek ki :)

  VálaszTörlés
 6. Nem tudom, hallotta-e valaki, de egy rajongó bekiabálta, hogy "It's the new Fandango!" miközben Dolph-fal verekedtek. Az tetszett! XD
  Kár, hogy bevonták ebbe a sz*r sztoriba... a karaktere mondjuk illene bele, de jobb ő annál, hogy ez jusson neki.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.