Header Ads

Triple H a ringben - Rollins elveszti a címet? A nézők döntöttek!

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/10/06/17/01/10/970/10267766_849570175056621_6324946037043389601_n1.jpg
A hírek szerint a WWE-ben pánik tört ki, aminek okozója a hétről hétre rosszabb nézettségi eredmény!

Vince a megoldást elsősorban abban látja, hogy megpróbál Triple H számára több TV-s időt biztosítani, és már egy komolyabb meccs megtervezésén is elgondolkodott. Továbbá Vince felvitte Brock szerepléseinek is a számát, és ennek köszönhető a „Go to Hell” túra is.

Viszont a „főnök” nagyon elégedett Sting nem régiben, a RAW-n, és a Night of Champions-ön láthatott meccseivel annak ellenére, hogy az Ikon már 56 éves.

Fontos kiemelnünk, hogy a TV-s nézettség rossz aránya kérdéseket vett fel Seth Rollins erőségét, mint World Heavyweight Champion illetően, de többen csak úgy vélekednek róla, hogy szimplán túlértékelt.

14 megjegyzés:

 1. Hát ahogy az írok beállítsák bajnoknak, ne is várjanak jobbat, de Sting egy 2 hete tett interjújában elmondta, hogy számára volt megtiszteltés Rollins ellen meccselni, szóval aki itt a gondok okozója azok a történet írok.

  VálaszTörlés
 2. Rollins igenis jo bajnok csak egyedul nem tudja elvinni az egesz showt a hatan, mostanaba pedig minden egyebb szal eleg gyengen megy, meg talan a KO - ryback viszaly ami er valamit...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A régebbi bajnokok képesek voltak egyedül elvinni a hátukon az egész showt pl.: Cena, Orton, Punk ;)

   Törlés
  2. Undertaker, Bret Hart, Stone Cold, Hogan ;)

   Törlés
  3. Ha nem lenne kinyalva Rollins segge nem lenne bajnok sőt még a felénél se tartana ;)

   Törlés
  4. Egyik régebbi bajnok sem tudott egyedül elvinni a hátán egy egész showt, ne beszéljetek már butaságokat. Pont attól jó egy show, ha mindkét oldalon erős karakterek vannak, arra lehet hihető showt csinálni... Cena akkor jó, ha ellenfélként ott volt Rock, Orton, Edge vagy akár HBK, HHH.
   Orton szintén, Flair, HHH, Cena, Taker, Foley segítségével volt jó. Stone Cold is Bret Hart, Rock és HBK, esetleg Jericho "miatt" volt annyira jó (talán a legjobb szerintem). Ki a tököm emlékezne rá, ha hétről hétre (napról napra!) olyan karakterek ellen kellett volna produkálnia semmilyen történet nélkül, mint a szuperciki Roman Reigns, a balek Dean Ambrose (akit egyébként nagyon bírok személy szerint) vagy a jobber Kane és a kiöregedett, tűz nélküli Randy Orton?
   Rollins ezeken az embereken kívül kapott egy meccset normális felépítés nélkül a szupersztár Sting-gel és megverették a szuperhős Cena-val. Ne röhögtessenek már, mit várnak, nem igaz, hogy ott ennyi retardált van.

   Törlés
 3. Na már ideje lenne felfogni hogy senki nem akar egy ilyen bajnokot valtsák le végre és minden jó

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem kellene leváltani, tényleg egyike a legjobb pankrátoroknak. Meg kellene erősíteni a karakterét, úgy, mint Punknak. Manipulatív, vezető típusú karakterrel zseniális lenne a fickó. A ringben baromi jó, a mikrofonnal is messze jobb, mint a mostani átlag. A probléma ott kezdődik, hogy megfosztották mindentől, amitől jó volt.
   1. Látványos meccseket vívtak a Shield-ben, Rollins ugrását az Evolution ellen kb. 4 méter magasból szerintem az utolsó IGAZI nagy pillanatnak könyvelhetjük el. Én imádtam.
   2. Hosszú idő után az első olyan finisher volt az övé, ami állat volt, látványos, brutális, pont amilyen kell. Mit csinálnak? Kitalálják, hogy "veszélyes" és betiltják. Kérdem én: KO finishere mennyivel kevésbé veszélyes? Vagy Sheamus Brogue Kick-je? Ami mondjuk szintén frankó... :) Erre valami idióta kitalálja, hogy óóó, hát adjuk neki HHH Pedigree-jét, ami az egyik legbénább befejező mozdulat a WWE történetében. Akkor már inkább jó lett volna HBK Sweet Chin Musicja, jobban is állna neki.
   3. És a legszomorúbb: arról papolnak, hogy nem elég erős a karaktere, hogy egyedül elvigyen a hátán egy WWE showt, aztán egy mindentől parázó, állandóan menekülő, mások beavatkozását kihasználó gyáva kis férget csinálnak belőle??? WTF! Ott nincs senki, aki felálljon a kreatívok közül és azt mondja, ideje lenne már egy Nexus, vagy egy Legacy, esetleg Evolution szintű csapatnak, amit Rollins használhatna, HA MÁR ERÖLTETIK EZT A KARAKTERT?

   Törlés
 4. Itt a legnagyobb baj Vince és a sztorik. Nagyon jó műsorokat lehetne kerekíteni a mostani felhozatalból is.
  Csak ha a kreatívok balfaszok és vincepapa is akkor nem lehet tenni semmit. Szerintem vagyunk itt páran akik jó történeteket tudnánk összehozni.
  Ennyi itt a baj

  VálaszTörlés
 5. Már csak Rollins és Owens miatt nézem a WWE-t. Rollins nsgyon nagy tehetség. Ha neked azt mondaná egy legenda hogy ő érzi megtisztelve magát hogy veled küzdhetett akko tudhatsz valamit. Rollins face turn hozhatna nézetséget. Vagy az ha nem fos viszályokat kéne nézni. Meg Randy vs Sheamus meccseket hetente

  VálaszTörlés
 6. Egyszerű Vince papa vásárolja fel az összes pankrácíós szervezetet és szüntesse meg,ekkor a WWE lenne a legjobb és mindenki nézné.
  Mostmár nemnézem az adásokat olvasok leírást, belepörgetek,de a győztesek kiléte nem nem találkozik az ízlésemmel.
  Becky Lynch verés,Lucha Dragons,Ascension ,Cezaro,Neville alázás nem szórakotat.Ahogy vannak akiket kifejezetten gyűlölök,K O ,Seth Rollins,Wade Barrett,Bray Wyatt.
  Díva bajnokok ,ugyan már kezdő ovodás szint,Thrish Stratus és Lita hoz képest.

  De itt volt az NXT takeover ,az egy olyan műsorvolt amilyet évekóta nemláttam.Talán a Wrestlemania 29 volt az utolsó adás a wwe ben ami tetszett.Remélem nem hoznak fel onnan több tehetséget,mert csak elsilányítják,és megalázzák őket.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.