Header Ads

Szavazás: Kinek kellene John Cena ellenfelének lennie a Hell in a Cell-en?

Kinek kellene John Cena ellenfelének lennie a United States bajnoki címért a Hell in a Cell gálán? Itt a lehetőség, hogy most elmond, hogy te kit tennél John Cena ellenfelének! A gála után John Cena nagy valószínűséggel pihenőre megy, így a mérkőzés tétje szinte biztosan a united states bajnoki cím! Szavazz!


30 megjegyzés:

 1. Kurt Angle, mint annak idején az ő debütálása :D jó tudom, Angle vissza térne nem pedig debütálna de akkor is :D

  VálaszTörlés
 2. Dean Ambrose,emberek úgy is Ambrose lesz :P

  VálaszTörlés
 3. Úgyis Dean Ambrose lesz az elmaradt meccs miatt.... Amúgy Ziggler már megérdemelne egy övet

  VálaszTörlés
 4. Örülnék ha Barrett lenne és orrba vágná.
  Bár esélytelen de örülnék ha kana egy kis pusht ha már main eventer nem lesz legalább legyen egy stabil mid carder megérdemelné,azok után ahogy megérkezett a nexussal,mégis az ic-nél tovább nem jutott,az utóbbi hónapokban pedig hosszasan olyanokkal feudolt mint Truth meg Neville akik többször is kifektették.
  A karrierje elején mindent megkapott lenyomta Cenát,Ortont,Sheamust számos wwe meccset kapott,később pusholták a whc irányába....
  Kár érte.

  VálaszTörlés
 5. Sok helyen olvastam, hogy Samoa Joe lesz.
  Mekkorát szólna :D

  VálaszTörlés
 6. BigShow.
  Story: Lesnar elleni veresége után úgy érzi, hogy változtatnia kell. Eddig túl "rendes" volt, és tanult Brock-tól, és ezután megismerheti a WWE az igazi Big Show-t, aki elpusztít bárkit, aki az útjába áll.

  Cena persze visszavágót akarna, ahol Show megint nyer. Eközben sorra intézné el a nagyobbnál nagyobb neveket. (Ryback, Reignes, Ziggler, DoudleyBoys, akár Stroman-t is egy Tag meccsen belül, ahol elege lesz belőle) Minden face ellen nyerne, akivel csak meccsel, nem kell, hogy az öv legyen a tét. Nem állna be a vezetőség mögé sem, hanem elintézné Rollins-t is, ha beszól neki. A végére megérnénk, hogy senki nem merne szembeszállni vele, de még a nagyok sem. Ez is sokat dobna az ázsióján. Lehetne pl. neki is ilyen Open Challange, de senki nem merne kiállni vele. Baromi erőse fel lehetne húzni.

  Ezt elvinnék a WM-ig, ahol jönne egy olyan ellenfél, akitől még ő is tart, Lesnar! A pusztító, aki addigra elintézi Undertaker-t is - ezzel bebizonyítva egyeduralmát (jó nem muszáj Taker ellen nyernie) - megküzdene a "teremtményével", aki az ellene elszenvedett vereség után vált szörnyeteggé. (lehetne valami special meccs, pl.: lumberjack vagy Street fight meccs). Show nyerhetne ezzel 1-1 és jöhetne a döntő összecsapás valamikor. Titánok meccse :) Csak egy ötlet, de szerintem már érdekesebb lenne, mint a mostani szálak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Big Show-nak a HOF-ban, aztán meg otthon a kanapén a helye most már. Nagyon elfáradt már :)

   Törlés
 7. Válaszok
  1. Hornswoggle. Hahaaaa komoly. El is képzeltem .A meccs 70 % át fekvéssel tölti.

   Törlés
 8. Valaki más, az egyik posztban említett lehetséges kihívó: Zack Ryder. Nagyon durván alábecsülik a tehetségét, és még a mozdulatai is jók.

  VálaszTörlés
 9. Albertooooooo deeeeeeeeeeel Riiiiiiiiiiiiiiiiiooooooooooooo!!!!!!!!!!!!Nyertem.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.