Header Ads

Spoiler - Tyler Breeze a SmackDown-on!

http://www.ringsidenews.com/wp-content/gallery/tyler-breeze-makes-main-roster-debut-on-smackdown/Tyler-Breeze-Makes-Main-Roster-Debut-on-SmackDown-1.jpg
Mint arról beszámoltunk Tyler Breeze közel állt a Main Roster-ben való debütáláshoz, és akik most erre kíváncsiak nézzék meg a ma esti SmackDown-t!

A Texas-ban felvételre került SmackDown-on volt jelen ahol a MizTV „vendége” volt Dolph Ziggler, és Summer Rae oldalán.

Ziggler arról beszélt, hogy már nincs oda Summer Rae-ért, aki közbevágva elmondta, miszerint szerint már másik férfit szeret – Tyler Breeze-t. Majd Breeze is a ringhez érkezett, ahol egy remek promo után megtámadta Ziggler-t.

A két stílust ismervén remek meccsek lesznek ebből, viszont a másik oldalon Rusev, és Lana, a való életben tett eljegyzésük miatt eléggé kieshetnek a képből.

5 megjegyzés:

 1. Egy szaros, Main Event szintet sem megütő adáson debütált.Szóval már most tudni, hogy jobber lesz, értem.

  VálaszTörlés
 2. Már tényleg elegem van abból , hogy állandóan szidja mindenki a raw/sd-t.. ide meg a másik wwe-s oldara se lehet úgy megnézni hogy ne legyen tele szidásokkal. Nekem sem a kedvencem Vince de ő már le tett valamit az asztalra... ha a kedves szidók is elérik ugyanezt akkor szidhatják. Ugyan ez a foci is.. ha látok egy rosszul teljesítő kapust nem kezdem el szidni, mert tudom hogy ő többet ért el mint én. U.i akinek nem tetszik ne nézze!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Teljesen igazad van, én is unom már a sok szidkozódást. Szánalmas, ami itt IS megy...

   Törlés
  2. Ha régen is ilyen szar lett volna a színvonal akkor hidd el senki sem szidná,de évről évre egyre romlik a helyzet,ha neked ez tetszik akkor örülj neki,de mindenkinek megvan a joga leírni a véleményét.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.