Header Ads

Ronda Rousey WWE díva bajnok szeretne lenni!

Az UFC jelenlegi női bajnoka Ronda Rousey egy interjúban azt mondta, hogy egy nap miután már visszavonult a UFC-ből, megszeretné szerezni a WWE díva bajnoki címét!

http://www.fitnessgurls.com/wp-content/uploads/2015/03/ronda-rousey-wwe1.jpg+

Ronda Rousey elmondta, hogy az MMA pályafutása után is sok terve van, köztük az egyik legnagyobb álma, hogy a WWE-ben szerepeljen és megnyerje a díva bajnoki övet! Ha ez meg is fog valósulni, azonban az még biztos nem most lesz, hiszen Ronda Rousey jelenleg az UFC egyik legnépszerűbb szereplője!

A jelenlegi díva bajnok Charlotte ennek ellenére a Twitter oldalán írt egy üzenetet Ronda Rousey-nak, hogy ő bármikor és bárhol szívesen megküzdene vele a bajnoki övért!

11 megjegyzés:

 1. Én nagyon szeretem Rousey-t jó lenne ide.Több néző lenne!

  VálaszTörlés
 2. Pont passzol hozzá ez az egész. Dana szépen felfuttatta, mint egy igazi strici. Gyengébbnél gyengébb ellenfeleket ver meg nagyon látványosan rövid módon, majd a fél világ oda van érte, hogy micsoda szuper nő.
  Közben meg az egyetlen valamire való ellenfele elől meg nem győz kitérni...
  Teljesen olyan, mint a bokszban Deontay Wilder.
  Nem tudom megérteni mit lehet szeretni egy ilyen arrogáns, utolsó prosztó módon viselkedő nőben, aki remekül megjátssza, hogy ő az Isten az oktagonban, mert tudja, hogy jó messze van az egyetlen minőségi ellenfelétől.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De azt is nézd hogy milyen egy szar a RAW nézettsége.

   Törlés
  2. Aha... és akkor ahelyett, hogy megkapnák amiért ilyen igénytelen förmedvénnyé süllyesztették a wwe -t, inkább legyen csak azért megint több pénz a zsebükbe, mert idehozzák Rondát? pfff leggusztustalanabb üzletpolitika, szánalmas...
   F...om sem kíváncsi ezekre a sztárokra inkább a pankrációba próbáljanak valami pozitívat hozni, ne egy sztárt... Ezzel csak még egy pofont adunk a szarnak.

   Törlés
  3. Azok voltak a szépidők amikor Stone Cold, The Rock, Triple H,
   Hulk Hogan,Kurt Angle, voltak akkor ment igazán a WWE-nek.
   Most vannak hasonló tehetségek pl:Finn Bálor,Cesaro,Apollo Crews, csak a szervezet szarik rájuk.Pedig belőlük lehetne igazi szupersztárt csinálni! De Vince bácsi most nagyon szarul csinálja az biztos.Egy röghöz kötött fasz.De teljesen egyetértek veled amúgy, csak nézd meg a mostani dívákat!
   Gyengék! Charlotte kivétel vagy Sasha Banks de a többi lószart se érnek.Rousey pedig biztos felfrissítené a mostani díva rendszert.

   Törlés
  4. Becky lószart sem ér?És Bayley sem?Asuka?

   Törlés
  5. Szerintem meg pont hogy most a Diváknál van az hogy azt mondhatjuk rájuk hogy jo és élvezetes meccseket tolnak.. Nekem pl ebből az Undertaket és Brock Lesnar meccsekből kurvára elegem van és eskü szivesebben megnézek inkább egy Charlotte vs Paige meccset mint megint őket századjára!

   Törlés
  6. Jók ők is de az egész rostert nem fogom leírni.
   De ide kibaszott nagy változás kéne (férfi részleg)

   Törlés
  7. Engem mondjuk soha sem érdekeltek a nők a pankrációban, max. az olyan momentumok, mint amiket Chyna csinált.
   Régen volt hogy benéztem a női részlegbe, de akkor azt hiszem Kelly Kelly volt aki össze vissza sikongatott a meccs alatt, meg amikor Layla meg Mccool elszakították azt az övet meg ilyenek, több is volt, mint elég ebből a cirkuszból. Ha már ilyen hülye picsákról van szó (m1 hogy megjátsszák vagy sem) akkor már a perverzebb dolgokat nézem :)

   Törlés
  8. Sable az volt a jó.Nézd meg!Brock Lesnar felesége

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.