Header Ads

Rollins az US, és WWE cím mellé még az IC-t is megnyerhette volna?!

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/09/30/17/59/47/775/480_cenation_swastika_video_game_wwe_wwe__12.jpg
Ahogy az előző hónapban közeledtünk a WWE Night of Champions felé a WWE terveiben az is szerepet kapott, hogy az akkori WWE World Heavyweight és akkor még United States Champion Seth Rollins nem csak ezt a két címet, hanem egy harmadikat is megvédett volna az este folyamán!

A terv alapján Rollins a PPV előtti RAW-n legyőzte volna Ryback-et, és megnyerte volna az Intercontinental Tilte-lt is. Ám Triple H közbe szólt, mondván, hogy az érzése szerint nem kellene ennyire előre szaladni, de nem zárta ki egy későbbi háromcímes bajnok lehetőségét. Továbbá kifejtette, hogy a sérülés veszélye is eléggé megnőne, ha három meccsre kényszerítenék Rollins-t

13 megjegyzés:

 1. És akkor Rollins vs Owens lett volna? mert egy olyan meccset megnéznék! De így is jó hogy Owensnek is van végre öve, ha már a US-t nem adták oda neki..

  VálaszTörlés
 2. https://wwepankracio.wordpress.com/hirek-2/wwe-hirek/brock-lesnar-halalosan-megfenyegette-kenny-bolin-t/

  Na tessék itt van Brock Lesnar igazi énje. Még, hogy jó ember...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Senki nem mondta hogy jó ember
   csak hiteles amit csinál

   Törlés
  2. De irtak, hogy jo ember, itt az oldalon is. Mellesleg nem kamu, amerikaban meg egy csatornan is leadtak ahol nem jelent meg Lesnar.

   Törlés
 3. Na persze már ki az a Seth Rollins??? Unom már az uralkodását nemhogy még 3 öve is legyen, + legyen tag team bajnok és Diva Bajnok is :D Ne már.. kész röhej... A Hell in a Cell-en remélem veszít!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rollins sokkal de SOKKAL tehetségesebb Kane-nél. + úgyis Seth nyer.

   Törlés
  2. Seth akkora tehetség hogy ekkora nem volt még a WWE-ben, talán CM Punk volt még. 3 övvel is megnézném bár azt már tulzásnak találom

   Törlés
  3. Seth tényleg tehetséges, de azért az ellenfelére jobban is vigyázhatna.Miatta megsérült már Sting, Cena és ha jól tudom, Lesnar is még januárban.

   Törlés
  4. Sting 56 éves, persze meg sérül. Cena fejelt bele Seth térdébe, Cena NEM pankrátor!!! SZAR. Lesnarnak nem tört el a bordája csak story, akinek eltörik a bordája az nem rohan meg emelget így.

   Törlés
  5. Belefejelt a térdébe? Otthon mit mondasz, ha megvertek? Anya, egy gyereket úgy megvertem... Kétszer lefejeltem a térdét meg háromszor az öklét... Ugyan már... Rollins erősebbet térdelt a kelleténél és hát egy orrtöréshez nem sok kell.

   Törlés
  6. Akkor máshogy fogalmazok Cena túlzottan előre hajolt, így Rollins térde elérte az orrát. Bárhogy nézzük Cena hibája!!!

   Törlés
  7. Akkor máshogy fogalmazok Cena túlzottan előre hajolt, így Rollins térde elérte az orrát. Bárhogy nézzük Cena hibája!!!

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.