Header Ads

Randy Orton vállsérülésének az oka!

Ahogyan arról beszámoltunk, a WWE egykori bajnoka Randy Orton-nak ismét gondjai vannak a vállával, ezért az elkövetkezendő hónapokban valószínűleg nem fog szerepelni, sőt, szinte biztos, hogy műtétre is szüksége lesz!

http://img.bleacherreport.net/img/images/photos/003/291/343/074587912ebfb4cc43e1110feeeaed01_crop_north.jpg?w=542&h=361&q=75

Randy Orton már a karrierje óta küzd a vállproblémáival, több sérülése volt emiatt, több műtéten esett át, ám még mindig nincs teljesen rendbe a válla. Legutóbb például saját tauntja közben újult ki a sérülése, amikor a kezével a ringet csapkodta, a mostani sérülés több hírforrás szerint pedig akkor történt, amikor Randy levitte az otthonában a szemetet.

Randy Orton elmondása alapján legalább három óráig tartott, hogy az orvosok vissza tudják tenni a vállát a helyére. Orton-nak hamarosan egy MRI vizsgálaton kell részt vennie, ha az eredmények pedig azt igazolják, akkor ismét műtéten kell átesnie.

3 megjegyzés:

  1. Az ádáz szemeteszsák anakonda fogásba fogta Ortont és ezért sérült meg.

    VálaszTörlés
  2. Nem semmi milyen mozdulatai vannak a ringben, amik sérülést okozhatnának, erre a szemét levivéssel ugrik ki a válla. Lehet jobb story volt az, mint amik most a WWE-ben vannak! Sőőőt...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.