Header Ads

Paige bajba került? Lemarad a Hell in a Cell-ről?

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a WWE szerette volna, ha a Hell in a Cell gálán a női övért egy triple threat mérkőzésen küzdöttek volna meg, ám úgy tűnik, hogy Paige a viselkedése miatt ki fog maradni ebből a meccsből!

http://pwpop.com/wp-content/uploads/2014/08/Paige-83-642x520.jpg

Bár az esély még mindig megvan arra, hogy a WWE az utolsó pillanatban megváltoztatja a meccset, ám belső pletykák szerint a WWE tisztviselői közül többen megharagudtak Paige-re, mert állítólag a színfalak mögött elfogadhatatlanul viselkedik.

Többek között például a felvétel alatt megzavarja az interjúkat, káromkodik és mindenkinek az idegeire megy. Hogy ebből mennyi igaz, azt nem erősítette meg senki, ám mivel a WWE egyre jobban elhanyagolja Paige-t, lehet, hogy ez az indoka a dolognak.

9 megjegyzés:

 1. Szívesebben látnám nála az övet, de valóban hisztis idegbeteg képe van szal simán elhiszem azt amit mondanak róla.

  VálaszTörlés
 2. Igen, az utóbbi időben eléggé elkanászodott, remélem nem valamilyen nem természetes anyag áll a kirohanásainak a hátterében... Én nagyon bírom őt, kár volna érte!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na és azt te honnan tudod, hogy mit csinál a színfalak mögött?

   Törlés
  2. Nem tudom, de pl már a Total Divas-ban is volt erről szó, hogy mostanában túl agresszív lett, meg amit itt is írnak, hogy megzavarja az interjúkat, arról is láttam egy videót, épp Owens-t interjúvolták, Ő meg "épp" arra járt... Na, mind1, a lényeg, hogy sokkal szerényebben kéne viselkednie!

   Törlés
 3. Valószínű valamilyen magánéleti probléma lehet a háttérben.Kár lenne érte mert egy igazi tehetség! :)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.