Header Ads

NXT övmeccs a WrestleMania 32-n?!

A WWE belső információk szerint azt tervezi, hogy a jövő évi WrestleMania 32-n a mérkőzések között megfog tartani egy NXT övmérkőzést is, közvetlen a gála főmérkőzése előtt, mint egyfajta másodlagos főmérkőzés!

http://img.bleacherreport.net/img/images/photos/003/460/834/3a0e4cfbf8d4087802de8dadd2b25ce1_crop_north.jpg?w=630&h=420&q=75

Ezzel a lépéssel tovább folytatódna az NXT mint márka értékének növelése, a WWE már tényleg meg akarja teremteni magának saját konkurensét, ha már a TNA folyamatos leépülésével és új kihívó nélkül továbbra is monopol helyzetben vannak.

A jelenlegi NXT bajnok Finn Balor, ám ez nem jelenti azt, hogy a WrestleMania 32-ig ő marad a bajnok, így jelenleg csak találgatni tudunk kik lesznek ott ezen a mérkőzésen!

5 megjegyzés:

 1. Biztosak ebben? Mert elégé gáz lesz a fő roosterre nézve ha a nxt bajnoki meccs lesz a legkiemelkedőbb az egész gálában :D

  VálaszTörlés
 2. Szerintem egy Finn Bálor vs Baron Corbin vs Bull Dempsey vs James Storm meccs lesz. A legutóbbi személyben azért vagyok ennyire biztos mert már hivatalosan is a NXT pankrátora.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem egy Balor vs. Itami mecs, nagyobbat szólna. :)

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Téged kicsit sem zavar, hogy Owens már nincs az NXT-ben? :)

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.