Header Ads

Nagy a baj! Austin, Lesnar, Taker, és HBK sem tudtak segíteni!

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/10/21/18/29/41/645/480_cenation_swastika_video_game_wwe_wwe__12.jpg
A hétfői RAW adás Steve Austin, Brock Lesnar, The Undertaker, Shawn Michaels és Ric Flair vendégszereplésével összesen 3.285 millió embert érdekelt.

Hiába a sok milliós nézőszám, a show újabb negatív rekordot ért el a nézettségi értékelés terén, hiszen 2.21-es értékelést kapott. Ez az előző heti 2.33 alatt van, és ez így a legrosszabb értékelés, amit azóta kapott, hogy a műsor 3 órásra váltott.

12 megjegyzés:

 1. Mióta nézem a WWE-t (2009) talán az egyik legszánalmasabb adást láttam a részükről. :D Kapott 5 percet Austin, kapott 5 percet Michaels meg main eventre összerakták Wyatt Family vs Shield meccset... :D Ahelyett, hogy új tehetségekkel, új nevekkel próbálkoznának neki futnak 500-szor inkább ugyanannak a meccsnek meg ilyen lényegtelen promokra visszahozzák Michaelséket... Meg is érdemlik a nézettség csökkenést :)

  VálaszTörlés
 2. Hiába a sok legenda, ha az év legrosszabb RAW-ját hozták össze.

  VálaszTörlés
 3. Nem hiába szidtuk szarrá azt a fosadékot, amit Rawként adtak ki hétfőn a másik oldalon,,,,,,vagy négy rosterre elég emberük van top NXT pankrátorokkal együtt, és SEMMIT nem kezdenek senkivel, és még ők csodálkoznak? Szánalmas.

  VálaszTörlés
 4. Hát így már tényleg nagy a baj ha még ők se keltették fel az emberek érdeklődését.Ezért se kéne csak a veteránokra támaszkodni akik félig a sírban vannak vagy már kiöregedtek a szakmából

  VálaszTörlés
 5. Ezt az egész WWE-t átkéne szervezni, gondolni ahoz hogy, magas legyen a nézőszám.
  Nem ugyanazt nyomatni!!! Ennyi.

  VálaszTörlés
 6. Debilek dolgoznak ott, ha azt gondolták, hogy mindent meg lehet oldani azzal, hogy kiöregedett pankrátorokat hívnak vissza, akik ráadásul 3 havonta megjelennek.

  VálaszTörlés
 7. Persze, h alacsony volt én sem láttam ilyen szar adást főleg PPV Show előtt...

  VálaszTörlés
 8. Hát, de mit csináltak a legendák? Csak beszéltek, beszéltek, beszéltek és ennyi.... szar adás volt.... a SmackDown is ilyen lesz holnap?

  VálaszTörlés
 9. Na végre kezdjük megélni, hogy az ilyen undorító olcsó trükkökkel sem tudja hozni a nézettségi szintet a wwe.
  Ez van, lusták jó adást összehozni, mert nincs konkurencia, nagyon elkényelmesedtek akkor szépen csak b.sszák meg.
  Nem is értem, hogy engedhette el magát a szervezet ennyire, lassan már egy jobb régi adás színvonala felért annyival, mint amennyit most össze hoznak fél év alatt.

  VálaszTörlés
 10. Ide nem sztárok kellenek, hanem ütős, király sztorik. Kit érdekel ez a Wyatt vs. Reigns vonal, a Ryback vs KO szál is gyenge, 0 tálalással. Annyi az egész "történetépítés", hogy egymás előtt bunyóznak, és megvetően lesnek egymásra. Lesnar vs Taker is unalmas, és ott sem kezdenek semmi lényegest egyikkel sem. A legutóbbi meccsük előtt volt előzmény, Taker megjelent a címmecsen és elintézte Lesnar-t. Most semmi. Még a Kane vs Rollins szál a legérdekesebb, de ott is ki lehet zárni, hogy Kane megszerezze az övet, így az is gyakorlatilag tét nélküli adok-kapok. Komolyan én jobb story-kat tudnék kitalálni. SZÁ-NAL-MAS!
  Vagy egy hihetetlenül epic történet kell ide (de ebben manapság nagyon béna a WWE), vagy pedig CM Punk. Lássuk be, egyikre sincs túl nagy esély, így irány a süllyesztő.

  VálaszTörlés
 11. Életem eddigi leges legrosszabb raw ja volt........Ebből milliószor többet kellet volna kihozni!

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.