Header Ads

Mi történt Luke Harper-el?

Mint azt sokan észrevettétek, Luke Harper kihagyta a hétfői Raw adást és a smackdown-on sem volt ott, helyét a Wyatt Family-ben Erick Rowan pótolta! Vajon mi lehetett ennek az oka és mikor fog ismét szerepelni?

http://17r1l63fshd52dy9yakdizhkog.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/12/Luke-Harper-645x370.jpg

A WWE hivatalos válasza szerint Luke Harper a családja miatt vett ki egy kisebb szünetet, személyes dolgokat intézett el és ezért nem szerepelt sem a live eventeken, sem pedig a tévés adásokon. A közlemény szerint Harper a Hell in a Cell gálán már ott lesz.

Sokan arról pletykálnak, hogy a WWE-nek nagyon nem tetszett az a húzás, amit Harper és több más pankrátor csinált, amikor Harper mellett álltak ki és nagyobb szerepet követeltek számára. Egyesek szerint az egyhetes kényszerpihenő egy figyelmeztetés is lehetett a WWE részéről!

3 megjegyzés:

  1. Viszont érik a Survival Series 5v5-ös ellimination meccse. Én elképzelésem (ami soha nem fog létrejönni):

    Wyatt family & Kevin Owens VS Reigns, Ambrose, Ryback, Cesaro, D.Bryan

    Szerintem epic lenne. Bryan visszatérne és célba venné K.O.-t és az elvesztett IC övét, így akár Ryback-el is konfrontálódhatna.

    Rowan-t kiejtené Ambrose, akit Harper intézne el. Reigns kiejtené Harper-t és Wyatt-et, utóbbi csalással és Stroman-al eliminálná Roman-t. A végére Stroman és KO maradna Ryback, Bryan és Cesaro ellen. KO-nak vége lenne, de mivel Bryan és Ryback egymással vitatkozna / veszekedne Stroman kiejtené mind2-őt. Maradna Cesaro, aki pedig megnyerné a meccset, ezzel pedig elkezdhetnék push-olni mint állat, amit rohadtul megérdemelne.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.