Header Ads

Mennyit keres Alberto Del Rio?

Alberto Del Rio új WWE-s szerződése megerősített információk alapján 1.45 millió dollárt hozott a konyhára!

Emellett ez a szerződés kevesebb szereplést foglal magában, mint a korábbi szerződése. Mint ismeretes a WWE teljesen fejvesztve kereste a következő hispán sztárt, és ezért ezt az összeget sem sajnálták kifizetni neki. Így az AAA szervezete a hatalmas összeg miatt teljesen lépéshátrányba szorult a WWE mellett, és miközben csalódottak a távozás miatt nem haraggal váltak el Del Rio-tól.

Del Rio feltétlen fent akarja tartani a jó kapcsolatot az AAA-val, de egy esetleges visszatérésről nem nyilatkozott. A döntéséről a Hell in a Cell előtti estén értesítette az AAA vezetőségét, és felajánlotta, hogy az összes fixált mérkőzését teljesíti. A WWE hivatalosan is értesítve lett ezekről a dátumokról, és hajlanak a terv felé.

Az AAA egy hair vs hair meccset szeretett volna Del Rio és Jeff Jarrett között a december 5-kei adáson, de így újra kell tervezniük az egész programot. (Del Rio távozása végett biztosan veszít- ám a WWE-ben érdekesen mutatna kopaszon. a szerk.) Így nagy eséllyel már a november 2-kai adáson elveszti az AAA Mega Champion címet, így nem lesz látható a RAW-n.

4 megjegyzés:

 1. Akkor a Luchában se látjuk ezentúl... De remélem, most már normális storykban fog részt venni, ha már visszatért a WWE-be

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hogyne!
   Pont azt szoktak írni mostanában. Sztorikat!
   Ja .... NEM! :D

   Törlés
 2. Csak nehogy úgy járjon, mint a múltkor Batista. :'D

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.