Header Ads

Még nagyobb rivalda fény az NXT-nek?!

Rengeteg vitatémát szolgáltat a szervezet vezetőségén belül az a tény, hogy a szervezet miként lesz képes megtartani az NXT eddig töretlen sikerét, illetve, miként töri át a gátat, és lesz saját érdekeltsége a WrestleMania 32-ön.

Az NXT az egyik, ha nem a legfelkapottabb fogalom a professzionális birkózás világában, és továbbra is megállíthatatlan sebességgel hódít tovább. Ezt a sikert szeretné meglovagolni a WWE, és saját meccset, de nagy eséllyel meccseket adni a WrestleMania 32-ön a kis testvérnek.

Továbbá arról is szólnak a hírek, hogy John Cena lesz az, aki a fiatalokat egy kicsit felvezeti a nagyok közé. Ez annyit jelenet, hogy John Cena United States Title Open Challeng-eit rendre az NXT feltörekvő fiataljai fogják megválaszolni. Úgy gondolják, hogy ez remek lehetőséget, biztosit a fiataloknak egy kis tapasztalatszerzésre.

4 megjegyzés:

 1. Most az lesz, hogy feljön az egész NXT és Vince elvereti őket Cena-val.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Es ezzel azt gondoljak hogy ez jo tapasztalat a fiataloknak? Sami Zayn debutalasat a nagyoknal is igy kellett megejteni hogy egybol kikap cenatol? Sosem szabadulunk a Cena Wins LOL-tol....

   Törlés
 2. Most akkor pihire megy Cena vagy marad es segiti az nxt-t?😁

  VálaszTörlés
 3. "John Cena United States Title Open Challenge-eit rendre az NXT feltörekvő fiataljai fogják megválaszolni"
  Aha... Cena akkor még 2030-ban is bajnok lesz, szerencsétleneket meg szépen lejáratják.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.