Header Ads

Mark Henry visszavonul

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/10/08/17/37/19/19/37cxgsmR.jpgMark Henry Vaughn Johnson vendége volt a Philly.com-on, ahol a jelenlegi helyzetéről beszélt.

Az interjú során Henry bevallotta, hogy a mostani szerződése lesz az utolsó, hiszen nem kívánja meghosszabbítani a jelenlegi.

„Nem is tudom, hogy engedhettem meg, hogy Vince rávegyen még egy szerződésre 2013-ban. Mintha varázsolt volna. Úgy elvarázsolt, hogy bementem az irodában, és belém beszélte a dolgot, de több szerződést nem írok alá. Én már öregember vagyok, és ez a biznisz a fiataloké.” Mondta Henry

13 megjegyzés:

 1. "ez a biznisz a fiataloké" Nem, ez a biznisz azoké, akik hozzák a pénzt, függetlenül az életkortól...

  VálaszTörlés
 2. Szerencsétlen:( Nem ezt érdemelte amit kapott a legutóbbi meccseinél. A világ legerősebb embere és jobberként fog visszavonulni...

  VálaszTörlés
 3. Emlékszem még anno, mikor WHC bajnok volt. Elpusztította Orton-t és BigShow-t is, majd elvesztette az övet, és onnantól egyenes út a kukáig. Azt hittem azért hosszabbított, hogy szép legyen a búcsú, és még egyszer kezdenek vele valamit, de ez így tényleg szörnyen méltatlan volt az ő karrierjéhez.

  VálaszTörlés
 4. Sajnálom őt.Régóta ott van.Nagy karaktert lehetett volna csinálni belőle,de a WWE nagy jobbert csinált belőle.Big Show is hasonlóképpen fog majd járni.

  VálaszTörlés
 5. Nah igen.. és még csak WWE Bajnok sem volt....
  https://www.youtube.com/watch?v=m11T2aXffAM

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Haversrác,volt bajnok ha jól emlékszem 2011-ben WHC bajnok volt. :D

   Törlés
 6. Majdnem elsírtam magam mikor olvastam.
  Nem fiatal már,de tényleg így fog visszavonulni?
  Szánalmas és megvetendő amit az elmúlt években tettek a karakterével.

  VálaszTörlés
 7. A nagy pusztító, a világ legerősebb embere, az ember, aki 9,5 éve a legnagyobb pankrátor ellen meccselt, az ember, aki már közel 20 éve itt van, az ember, akinek senki sem álhatott az útjába, jobberként fog visszavonulni.Taps-taps
  Szerintem ez lesz a legjobb, akárhogy is fáj kimondanom.Ha tovább marad, azzal csak mégjobban megalázzák az egész karrierjét.Viszlát Mark Henry és HoF-ba veled!

  VálaszTörlés
 8. Lenyomta az egyik legjobb szinészi teljesitményt még Cena ellen pár éve amikor kamu visszavonulásáról beszélt. Most meg jobberként mehet el a WWE-ből. Nem ezt érdemelte.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ott én is azt hittem hogy visszavonul,és nagyon meglepett :D

   Törlés
 9. en amondó vagyok hogy Batista utan a leghitelesebb Whc volt...

  VálaszTörlés
 10. nem a fiataloké a wwe hanem a szupersztároké nem úgy mint aki most jött OWENS csak fut meg fut mge a szet rolinszis csak fut meg beszél fut és beszél

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.