Header Ads

Kurt Angle tanárnak áll? A WWE felé sem néz!

Az egykori WWE pankrátor Kurt Angle, aki az elmúlt években a TNA-ben dolgozott, úgy tűnik úgy döntött, hogy idős korára tanárnak áll!


Sok pankrátorral ellentétben Kurt Angle azonban nem a pankrációt szeretné tanítani, hanem még az 1996-os olimpiai győzelme előtt megszerzett tanári diplomáját szeretné hasznosítani.

Kurt Angle elmondta, hogy az eddigi álmait mind teljesítette az életében, most pedig arra vágyik, hogy taníthasson másokat és segíthessen nekik, ezt pedig úgy teheti meg, ha a civil foglalkozásának hódol a jövőben!

Ez egyelőre azt jelenti, hogy Angle a TNA elhagyása után nem szeretne visszatérni a WWE-be, semmilyen formában.

5 megjegyzés:

 1. Kár,néhány oldal szerint fontolóra vette hogy 2016 elején visszatér,máshol azt lehetett olvasni hogy ő lesz a rr egyik meglepetés embere.
  Igaz már majdnem 47 éves,tehát megértem a döntését,de szerintem ha akarná még bírná a szereplést,és alkalmanként 1-2 meccset.

  VálaszTörlés
 2. Tökéletes döntés lenne ha tényleg így tenne.Ő már rendesen kidolgozta a belét a pankrációban, le is tett az asztalra valamit,nincs mit bizonyítania,kétség kívül ő az egyik LEGJOBB pankrátor a világon.Ő vele egyszerűen nem lehetett összehozni unalmas meccseket,az ankle lock finisherje pedig még izgalmasabbá tette a meccseit

  Én csak azt sajnálom hogy átment a TNA-ba,jobb lett volna ha a WWE-ben marad,mert szükség lett volna már.Jobb lesz ha abbahagyja a pankrációt,eleget dolgozott már ebben a szakmában és sok sérülést is szenvedett.Talán neki hamarabb megjön az esze mint Undertakernek

  VálaszTörlés
 3. Há' nem tom.Én nem örülnék egy olyan matek tanárnak mint Kurt Angle.Ha nem tudok megoldani egy feladatot,akkor ankle lock-ba fog?

  VálaszTörlés
 4. Egy hatalmas legenda aki már mindent elért az életben.Emberek tízezrei ordibálták a bevonulásainál a "you sucks" slchant-et, pedig ez csak egyfajta dicséret volt mindig is.Megértem, hogy abba akarja hagyni, ő se mai gyerek már.Vonuljon vissza méltósággal maradandó sérülések nélkül.YOU SUCKS!!!!!

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.