Header Ads

John Cena előbb visszatér?

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/06/22/01/17/59/222/QLospwx.jpg
Bryan Alvarez a keddi Wrestling Observer Rádió műsorán arról vélt beszámolni, miszerint a WWE szeretné, ha John Cena a tervezetnél már jóval korábban visszatérne!

A WWE terveiben már egy, a TLC-n, december 13-án való visszatérés szerepel John Cena eredetileg kért december 26-kai visszatérésével szemben. Ez egy Live Event lenne a Madison Square Garden-ben.

Az ok egyszerű. A TLC Boston-ban lesz, ami az otthonához, Massachusetts közelében található. A terv szerint Cena, egy, az általa elindított U.S Open Challenge keretein belül térne vissza, ahol Alberto Del Rio lenne az ellenfele, és várhatóan nagy ováció fogadná.

17 megjegyzés:

 1. nagy ováció :) A WWE ezt várja, az lehet.

  VálaszTörlés
 2. Őt még a saját városába is utálják. Ott se kap ovációt, remélem :D

  VálaszTörlés
 3. Hát én azért nem szolnám le ezt az embert. oké láttátok milyen mecseket vivot brock lesnáral vagy bárkivel és most jönn a szöveg hogy az régen volt és akkor mi van seth miatt nem lehet anyira cenát láttni a wwe champion közelémbe mert ebbe az sethbe fektetik a wwe jövöjét személy szerint én utálom ezt a sethet lehett tehetséges és akkor mi van sok tehetséges pankrátor van a wwe ben és nekik mégsem adnak wwe champion mecset meg mi az hogy kanet le tudta gyözni mi ez már atol fügetlenül hogy belé fektetik a jövöt nem kell még egy legendát legyözni mert márt kane legende és megérdemelte volna a wwe övet mert már nem valami fiatal cenárol meg anyi hogy nem becsülném le meg cena sem anyira öreg szoval nekem ez a véleményem oké!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rollins Kane ellen csak azért nyert..mert egy Face szerepet kapott Kane ellen es mindenképp nyernie kellett...na de akkor nem tudok de amikor Wájett győzte le akkor volt hőbörgés??

   Törlés
  2. Remélem ez a Rolins elveszti az övet!

   Törlés
  3. Mi a fene? Ez így mind egy mondatban? Wow.

   Törlés
  4. Igaza van Martinnak.Seth Rollins karaktere ritka szar előtte olyanok birtokolták ezt az övet mint Brock Lesnar,Randy Orton vagy az említett John Cena.Ekkora nevek után, hogy lehet egy Rollins az öv birtokosa?Szánalom......

   Törlés
  5. Igen akkor volt elfogadhato amikkor a the shield ben volt de most szánalom legalább adnának neki normális karakter de nem ö neki nem kell mert ö jövő mert ő the future alig várom hogy elveszintse az ővét!

   Törlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.