Header Ads

Jerry Lawler véleménye a smackdown költözéséről! Smackdown vs. Raw?

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/fr/5/5c/WWESDVSRAW.jpgMint bizonyára már sokan tudják, a WWE műsora a smackdown 2016-ban a USA Network-ra költözik, arra a csatornára, amely a Raw-t is sugározza! Emiatt sokan izgatottak, köztük az adás kommentátora, a Hall of Famer Jerry Lawler is!

Lawler egy interjúban beszélt arról, hogy már nagyon izgatott a smackdown jövő évi költözése miatt, hisz ezzel az adás egy sokkal nagyobb közönséghez tud eljutni, amely akár jót is tehet az adásnak, különösen akkor, hogyha élő lesz, mint a Raw, bár ezt a WWE-nél még nem erősítették meg!

Érdekesség, hogy mióta a Raw ilyen gyenge eredményeket ér el az utóbbi hetekben, a smackdown átlagos nézettsége nem esett vissza és a kisebb csatornán megközelíti a Raw értékeit. Ha a smackdown a USA-ra költözik, akkor akár ismét vetélytársa lehet a Raw-nak, de ez még a jövő zenéje!

6 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Dehogynem, csak lehetetlen, hogy jelenleg megvalósuljon.Ahhoz a fél rostert át kéne rakni a smackdown adásokra, mert jelenleg annyi pankrátor van a WWE-ben, hogy 2 szervezetnek is sok lenne.Ezután újra legyen meg a WHC öv, Hunter legyen a CEO és persze futtassák fel a tehetségesebbnél tehetségesebb pankrátorokat NORMÁLIS KARAKTERREL!

   Törlés
  2. Régen azért volt magas a színvonal,mert külön műsor volt külön címekkel,és külön sztárokkal.
   Anno ha ezeket a sztárokat akartuk látni,akkor ezt a műsort kellett nézni,de így hogy megszűnt a whc,és a két részleg összeolvadt,egy értelmetlen mellékműsor lett,nem számít hogy melyik csatorna fogja adni,az sem hogy élő lesz e vagy sem,már nincs külön részleg és nincsenek külön címek.
   Ennek értelmében tehetnek bármit az életben nem lesz olyan színvonalas az sd mint volt.

   Törlés
 2. Régen jó volt a Raw és jó volt a Smackdown. Amikor még a diszlet is más volt, nem mindenhol ugyanaz. Vince mindent pénzel akar megoldani, pedig kreativitással is lehetne. Visszakéne hozni az öklött, mert ilett a SmackDown-hoz. Azzal hogy más csatornán lesz a SmackDown, attól még nem lesz 100-200 ezerrel több néző....

  VálaszTörlés
 3. Ököl visszarakása,whc öv kéne megint, és ide rakni a kisebb sztárokat:Cesaro, Neville, Lucha Dragons
  +én felhoznám Apollo Crew-t is az NXT-ből.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.