Header Ads

Del Rio a WWE ajtajában?

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/10/11/17/26/24/216/37cxgsmR.jpg
Mint arról többször is beszámoltunk, a WWE továbbra is lázasan keresi a következő hispán sztárt.

A szervezet az elmúlt hetekben Carlito-val is felvette a kapcsolatot, ám a többség még mindig a jelenlegi AAA Mega Champion-t Alberto Del Rio-t, azaz Alberto el Patron-t látná szívesen ebben a szerepben.

Egyelőre hivatalos beszámoló nem érkezett Del Rio részéről, hogy megkezdődtek volna a tárgyalások, de egyértelműen kijelenthető, hogy a WWE-n belül ő lett az elsőszámú célpont.  Del Rio viharosan távozott a szervezettől, miután komoly veszekedésbe került a személyzet egyik tagjával. Ez a személy azóta már elhagyta a WWE-t így igazából semmi sem állna Del Rio visszatérésnek az útjába.

Így, hogy a Lucha Underground megkapta a következő évre is a TV-s jogokat, elég kis esély mutatkozik Del Rio visszatérésére, de láttunk már ennél különösebb dolgokat is megtörténni.

8 megjegyzés:

 1. Mondhattok amit akartok,de nekem hiányzik.
  Az egyik nagy kedvencem volt,remélem fogjuk még wwe ringben látni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ja én meg remélem hogy nem :D
   Nekem nem hiányzik... faceként nem lett volna rossz de sokáig nem húzták, így aztán ugyanazt az egysíkú béna karaktert tolt mindigis. Ja és persze mindig a whc közelébe...
   most hogy nincs whc akkor minek is akarják ? a B vonalba ?? mert Rollins - Cena mellett nem nagyon kap szerepet, és közben mások is vannak.

   Törlés
  2. Sík béna karakter?
   Ő volt az egyik leghitelesebb heel,abban az időben talán a leghitelesebb.
   Jó nincs whc,na és?
   A srác többszörös wwe bajnok,és karrierje során szinte végig main eventer volt,ha eddig képes volt main eventer maradni akkor kétlem hogy jobberkedés kedvéért visszatérne.

   Törlés
  3. csak azért volt main eventer, mert egész karriere alatt mindent a picsája alá raktak. 2 év alatt nyertek Royal Rumble-et, MITB-t, WWE övet és WHC övet.. így nem nehéz main eventernek lenni

   Törlés
 2. Nem tartozik a kedvenceim közé, de azért mindig jó volt nézni a meccseit.A bevonulása meg felejthetetlen.

  VálaszTörlés
 3. Feudjuk az igaz amerikai Jack Swagerrel az smafu? Piszok jól alakította a szerepét.De azt elismerem hogy a végére már unalmas volt,úgy mint most R Orton meg Shaemus meccsei.Na de ez se az ő hibája nem ő írja a storyt.

  VálaszTörlés
 4. Maradjon csak a Lucha Underground cégnél, ott is piszok jó meccseket tol, és a mexikói stílus is jól áll neki.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lehet jobban járna ,mert a wwenél csak jobberek kellenek,hogy senkiházi pankrátorokat felfuttassanak.De viszont a wwenél lehet jobb a fizetés,az se utolsó szempont.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.