Header Ads

Csavar – Rey Mysterio is visszatérne a WWE-be??

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/04/05/23/42/02/385/reymysterio393.jpg
A WWE, ECW, és a WCW korábbi sztárja Rey Mysterio a Gorilla Position podcast adás vendége volt ahol egy lehetséges, a WWE-be való visszatérésről beszélt.

„Soha ne mond, hogy soha. Nem rossz körülmények között váltunk el. Senkinek egy rossz szavam sem volt, amikor eljöttem. Ha van rá lehetőség, és mind két fél úgy akarja, akkor miért ne?  A karrierem jelenlegi állapotát, és a jelenlegi magán életemet nagyon élvezem (szabadság).  Ez az, amit csinálni akarok. Több időt akartam tölteni a feleségemmel, és a gyerekeimmel, és azt akartam, hogy a testem végre rendbe hozza magát.”

5 megjegyzés:

 1. Egy búcsúmeccset ő is megérdemelne, mint minden legendás pankrátor.

  VálaszTörlés
 2. Nem vitás, ő (volt) a legnagyobb maszkos luchador a WWE-ben. Meg fogja érdemelni azt a bizonyos gyűrűt.

  VálaszTörlés
 3. Max egy búcsúmeccs, Hall of Fame beavatás és 1-2 hakni (WM szerep, meglepetés megjelenés). Ő már nem pankrátor, nem bírja a teste, talán még annyira sem mint Taker-nek. Ráadásul már a mexicói piac lefedettsége is megvan Del Rio-val.

  Remélem Del Rio-t megbecsülik majd. Hiteles heel volt, jó in-ring-el, és beszélőkével. Viszont Zeb rohadtul nem illik oda mellé, és hiányzik a verda is a bevonulásából. (Vagy valami kis extra.)
  Ő mellé inkább egy kis back up csapatot tudnék elképzelni, mondjuk Epico és Primo személyében. Nem épp Wyatt family, de nem is azért kellenének, hanem, hogy segítsék őt, az egyéni címek elérésében. Szerintem jól állna neki megint ez a Mexicói keresztapa szerep a két csicskával. :)))))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ricardo Rodriguez és a drágábbnál drágább luxus autók hiányoznak mellőle :)

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.