Header Ads

CM Punk beszólt a mellrák ellenes alapítványnak!

A korábbi WWE bajnok CM Punk a Twitter-en írta ki a véleményét a Susan G. Komen mellrák ellenes alapítványról. Punk szerint ez a szervezet a rák elleni harc nevében szerez a saját vezetőinek pénzt és igazából nem csinálnak semmit!


A Twitter-en ezután egy kisebb veszekedés alakult ki CM Punk és az alapítvány támogatói között, Punk szerint az igazság mindig fáj, ám a mondatait nem tudta semmilyen bizonyítékkal alátámasztani.

Többen megjegyezték azt is, hogy amikor CM Punk még a WWE tagja volt, ő maga is részt vett az alapítvány által készített videókban.

Az sem elképzelhetetlen, hogy az ügynek jogi folytatása lesz!

5 megjegyzés:

 1. Talán az sem elképzelhetetlen hogy jogi folytatása lesz :)

  VálaszTörlés
 2. Ehhez nem kell Einstein-nek lenni hogy rájöjjünk. Az ilyen cégek mindig a más betegsége illetve az együgyű hiszékeny embereken gazdagodnak meg. Félre ne értsétek, adnak a betegeknek támogatást, de csak miután levették az ő részüket róla. Úgyanez az itteni minden gyerek lakjon jól alapitvány vagy még 1000 másik ilyen cég. Tanunság? Ne adományozz cégeknek ha valamit tenni akarsz valakiért menj oda személyesen és ad oda az ő kezükbe akik rászorúlnak ne cégen keresztül.

  VálaszTörlés
 3. "Az sem elképzelhetetlen, hogy az ügynek jogi folytatása lesz!"

  Ez a gond hogy ebben a világban már semmit sem lehet mondani.Ha valaki elmondja a véleményét akkor már be is perelik.Az a szánalmas az egészben hogy legtöbbször azért perelik be az illetőt mert tényleg az igazat mondja.Az igazság pedig fáj

  VálaszTörlés
 4. a szomszédom tüdőrákban halt meg,sok szenvedés után .Egy szót nem szólt arról hogy valamilyen alapítványtól kapott volna egy fillért is.Kibaszott drága gyótszert szedett de az is csak a szenvedést hosszabbította.Ennyi.

  VálaszTörlés
 5. a szomszédom tüdőrákban halt meg,sok szenvedés után .Egy szót nem szólt arról hogy valamilyen alapítványtól kapott volna egy fillért is.Kibaszott drága gyótszert szedett de az is csak a szenvedést hosszabbította.Ennyi.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.