Header Ads

A Hell in a Cell után John Cena karácsonyig távol marad!?

Több belső információ szerint a Hell in a Cell gála után John Cena-nak annyi egyéb elfoglaltsága lesz, hogy legalább egy-másfél hónapig távol fog maradni a live eventektől, de akár a televíziós felvételeket is kihagyhatja!

http://img.bleacherreport.net/img/images/photos/003/252/071/hi-res-1b1ee60b33abb6491c604cc5b6e7bd38_crop_north.jpg?w=630&h=420&q=75

Október végén John Cena már hivatalosan a Fox csatornához megy forgatni egy valóságshow-hoz, ami előreláthatólag pár hetet fog igénybe venni, utána viszont úgy tűnik, hogy John Cena egy újabb filmben fog szerepelni, melyet a WWE szponzorál.

Hogy ennek a filmnek a felvételei meddig fognak tartani még nem jelentették be hivatalosan, de a forgatás alatt Cena valószínűleg nem fog tudni részt venni az adásokon. Ha ez így lesz, nem tudni, hogy a WWE mit fog csinálni a United States övvel, lehet, hogy Cena megint leadja?

7 megjegyzés:

 1. Végre egy jó hír! Engem szidó Cena-fanok 3....2...1...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem most nincs semmit olyan dolog amit fel lehetne hozni Cena ellen. Nincs a pofánkba nyomva, és ebben az évben egyszerűen fenomenális amit leművel a ringben, szerintem ki lehet jelenteni, hogy a legjobb meccseket ő hozza hétről-hétre (elég felhozni a mostani meccsét említeni Ziggler-el). És nem kell most jönni azzal, hogy Cena fan vagyok, mert nem, de én az mondom ha az ez évi teljesítménye elismerendő.

   Törlés
  2. A jó meccsei nagyrészt az ellenfeleinek köszönhetőek.Pl nem nehéz egy jó meccset összehozni egy Rollins ellen, vagy akár Cesaro ellen, akinek 5 emberre való tehetsége van.Ebben az évben meg már 2-szer is ment a bajnoki övért, az US meccsei meg kiszámíthatóak+elrontja az ellenfelei karrierjét, mint pl Owens-nek, aki azóta már talán a főöv felé menne, ha nem kopogott volna Cena-nak.Cena 2015-ös éve a többihez képest viszonylag jó volt, de az megbocsáthatatlan Cena és a WWE részéről, amit az elmúlt évben tett.Miért nem nyomatják inkább Cesarot?Cena-t a gyerekek imádják, míg mindenki más utálja, Cesarot pedig kb. mindenki szereti.Remélem Vince hamarosan meghal, vagy valami.Tudom, kicsit morbid, de magának köszönheti.

   Törlés
  3. Oké Vince nem tudja mit tesz, de a halálát nem kell kiváni.... Rollins meg Cesaro tényleg nagyon tehetséges de és mindig az a de, de elnyomják őket pedig Seth Világ bajnok. Kane-megveretik és majd Rollins nyer a HiaC-on...Ez nagyon hiteltelen.

   Törlés
 2. Cenát akkor utáltam meg mikor a mű melles bnőjének Nikkinek elintézte a főnöknél és megtarthatta a Diva övet.. Szemét strici

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.