Header Ads

Tovább romlik a nézettség!

A hírek szerint Vince McMahon szinte a haját tépte az utolsó RAW, és SmackDown nézettségi értékelés után.

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/08/14/00/58/55/244/download_10_.jpgMindkét show látványos csökkenésbe kezdett úgy, hogy a RAW utolsó értékelése az elmúlt évek egyértelműen legrosszabb értékelését - míg a SmackDown a szokásos két millió körüli nézőt érte el a nem ünnepi időszakra eső adásaiban.

Mások arról számoltak be, hogy ez csak a szokásos kitörés volt, amit Vince akkor szokott produkálni, amikor elkezdődik a football új szezonja, illetve visszatérnek a TV-be a sorozatok. Érdemes megemlíteni, hogy a tavalyi számokhoz képest a RAW nézettsége több mint fél millióval csökkent, és ilyenkor van az, amikor a WWE egy nagy dobással megpróbálja visszahozni a nézőket.

Ennek a lépésnek tudhatjuk be, hogy a szervezet bejelentette a Brock Lesnar féle Go to Hell túrát is, illetve, hogy Undertaker ellen egy Hell in a Cell mérkőzésen döntik el a végső győztest.

Továbbá a túra során Dallas-ban is fellépnek ahol Shawn Michaels, Steve Austin, és Ric Flair is jelen lesznek.

10 megjegyzés:

 1. Igen... Amikor baj van, azonnal hívják az öreg veteránokat ahelyett, hogy kezdenének valamit a fiatal, tehetséges emberekkel. Néhány legenda szereplése nem fog visszaszerezni állandó alkalmakra 500000 nézőt. Jó, hogy nem hirdettek még meg Rock koncertet...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igy van. De az se lenne rossz ha magát a WWE-t is gyökeresen elkezdenék megváltoztatni. Ne nyomják ezt a PG retket, ha nem lenne PG tuti hogy jönnének az emberek. Hagyják abba a tehetségtelen pankrátorok nyomatását mert nagy darabok (Roman, Cena stb.). Nyomják a fiatalokat és ne csinálják azt hogy pusholnak egy tehetséget azt elkezdik visszábbhuzni mert Cena-nak kell az öv... Pl. Cesaro járt megint igy, nyomatták mert szereti a nép és hát nagyon tehetséges, erre megint Big Show meg Bo ellen nyomják..... De legalább Rollins a bajnok ami egy jó pont!

   Törlés
  2. de ő is milyen bajnok, folyton elfut, elveretik mindenkivel szinte, szénának kopogtatott, elvették a fasza finisherjét, a phoenix splasht se engedik neki rendesen beadni, meg még amannyi fasza mozdulatát, pl mikor a térdével beleúgrik az ellenfél arcába, azt se használja már..... bezzeg széna 3 mozdulatával 10 év óta folyton nyeri azokat a qrva övöket... az olyen pankrátorok mint KO, Neville, Cesaro, Bo, Ambrose meg levannak szarva...

   Törlés
  3. Abszolút igazatok van csak ma már szinte lehetetlen volna a TV 14 mellett is eladható eléggé ''edgy'' terméket előállítani.

   Törlés
 2. Az igaz, hogy Del Rio Punk ellen fog debutalni a Ufcben?? Tele van vele az fb😱

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyszer nyilatkozott olyat, hogy jó pénzért visszatérne az mma be, és a sok idióta meg gondolom egyből punk ellen a ufc be híreket kezdett gyártani, ami nyilván nem fog megtörténni.

   Törlés
 3. vagy épp az hogy azt unják amit már én is nagyon pl: a diva retek seth rollins heel
  amikor meg kedvelek valakit pl:roman reigns, ambrose , randy , neville samy zayn akkor azok vagy hanyagolva vannak vagy nevetséges feud-okat adnak nekik
  mondjuk wm főmeccs óta nem követem a wwe-t

  VálaszTörlés
 4. Amint Rollins face turnt kap és használhatja a mozdulatait, akkor olyan meccsek lesznek hogy csak na!

  VálaszTörlés
 5. A nézettség növelésére az egyetlen egy jó megoldás szerintem,ha visszahoznák a WHC övet és utána mind kettő övre csinálnának szépen egy több emberes meccset (pl. lader match) és ott ellehetne dönteni mindent,valamint vissza kellene hozni a régi jó embereket akiket szerettünk (Del Rio,Rey Mysterio,Christian stb.) valamint egy jobb történet kellene változatosabb meccsekkel,mert eléggé unalmas,hogy egy meccset 86szor lejátszik egymás között 2ember. Rollins és Cena között is biztos,hogy lesz egy rematch a USA övért... Ennyi a véleményem a mostani WWE-ről,de töretlenül is figyelem természetesen tovább az eseményeket!!

  VálaszTörlés
 6. Majd ha Cena visszavonul a kiöregedett legendákkal akiket lassan már fájdalmas lesz nézni, az emberek meg nem lesznek kíváncsiak még egy unalmas szuperhősre, akkor talán lesz még remény.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.