Header Ads

The Rock lenne a meglepetés harmadik?

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/04/02/02/20/18/209/therockl43.jpg
Így, hogy Roman Reigns, és Dean Ambrose azt állítják, miszerint meg találták a harmadik személyt a Wyatt család elleni hat emberes Tag-Team meccsre, amely majd a Night of Champions lesz esedékes a pletykák jobban beindultak, mint azt vártuk volna.

A lehetséges emberek listáját Randy Orton, és Eric Rowan sokáig vezették, ám most úgy tűnik, hogy ezen két ember egyike sem lesz a korábbi Shield tagok partnere.

Amikor Dave Melzter-t kérdezték a lehetséges személyekről nem zárta ki a lehetőségét annak sem, hogy The Rock lesz a harmadik.

De fontos megemlítenünk, hogy The Rock jelenleg is a filmezés világával van elfoglalva, hiszen a Ballers következő szezonját forgatja, továbbá biztosan szeretné, ha felépítenék a szerepét a meccsre nem csak meglepetésszerűen belecsöppeni szeretne.

8 megjegyzés:

 1. Volt itt erick rowan,randy orton,baron corbin,ÉS MOST THE ROCK?Találják már el

  VálaszTörlés
 2. Orton, Jimmy kizárva. Rowan még sérült. Kane, ha jön, akkor Rollins meccsébe fog valamilyen módon beleavatkozni. Rock jelenlétére meg semmi sem utal. Amikor a Royal Rumbelen megjelent, akkor is célozgattak a megjelenésére, itt ez most nem történt meg. Szerintem az ő nevével inkább adnák el a PPV-t, minthogy meglepjék a közönséget. S, szerintem őt nem érdekli a felépített feud, inkább csak a pénz.
  Baron Corbin helyzete sokkal érdekesebb, hiszen volt egy match card. Romanék csak a Night Of Champions estéjén fogják bejelenteni, tehát nem is lenne szükség arra a match cardra. Ergó vagy változtattak a terven, vagy nem ő lesz.
  Azért sajnálom, hogy ez a találgatás elvonja a figyelmet Braun Strowman első PPV szereplésétől, persze a kérdőjeles személy biztos érdekesebb.
  Ha Bryan visszatér, azonnal övközelbe kerül, hogy legyen végre egy hiteles kihívója a heel bajnoknak. Rollinsak vagy Sheamusnak.Sting nem hiszem, hogy megkapja az övet, de a remény hal meg utoljára. (Bár most nem ez a téma)
  Chris Jericho szerződése nem szól TV-s szereplésről, s szerintem Október harmadikán láthatjuk először. Meglepetésemberként jöhet, de szerintem ennek nem lenne a legkevésbé értelme. Kinézem belőlük, de kétleném.
  Hogy ki lesz, passz.

  VálaszTörlés
 3. azt hiszem nem tévedek, a Night of Champions estén kiderül

  VálaszTörlés
 4. Dehogy jön Rock. Eszméletlen sok pénzbe kerülne és azért ez nem akkora PPV, ahol ezt megengedhetik + ilyen kis, már jó párszor lerágott storyba nem rakják bele, hiába a rokona Reignsnek, ez semmit se jelent.. Rowan vagy az Uso gyerek lesz, de még beeshet 3.-nak Little Jimmy is :D

  VálaszTörlés
 5. Én ezt szeretném, de nagyon:Menne a Sting vs Rollins meccs, amiben Rollins valahogy face turn-t venne.Később jönne a Wyatts vs Shield meccs, ami előtt Strowman megölelgetné a tervezett 3. tagot(pl. Mark Henry, Cesaro), Majd a meccs elején bejönne Rollins harmadiknak és kezdetét vehetné a meccs.Rollins face turn lesz, de még nem most, ez a baj.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.