Header Ads

The Rock ellenfele a Wrestlemania-n?

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/04/06/01/29/57/341/therock93.jpg
The Rock nem szerepel azon emberek listáján, akik Brock Lesnar ellenfelei lehetnek a WrestleMania 32-n, és ennek csak egy oka van – a WWE még mindig Triple H ellen tervez számára meccset.

Az elsődleges tervek szerint a WWE két meccset is tervezett - Rock vs HHH és Ronda Rousey vs Stephanie McMahon vagy ha ez nem jött volna össze, akkor a mixed tag team mellett döntöttek volna, amiben mind a négyen szerepelnek.

Ha a UFC nem adta volna áldását Rousey-ra, akkor csak Rock sarkában lett volna. Viszont mint azt megírtuk Rousey filmes szereplés miatt nem tud jelen lenni a WreslteMania hétvégéjén, így a Triple H vs The Rock vonalon haladnak tovább a tervezgetések.

4 megjegyzés:

 1. Újjabb feleslegesen erőltetett viszály.......Ez is csak a gyerekeknek jó akik lusták visszanézni Rock vs Triple H viszályát az Attitude érában de a régi fanoknak ez már lerágott csont,milliószor megküzdöttek már annak idején.......

  Gondolom Rock nem akarja vállalni Brock ellen a küzdelmet mert akkor kockára tenné a filmes karrierjét

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. teljes mértékbe egyet értek veled

   Törlés
  2. inkább legyen egy Seth Rollins vs HHH

   Törlés
 2. Az a baj,hogy megint Rock Lesner,Undertaker,Sting,HHH jelenlegi rosterel akik állandóak nem tudnak egy Wrestlemaniat összehozni hogy legyen nézetség is.
  Ezbszomorú nagyon!!!
  Inenn látszik semmi meghatározó storyt nem tudnak vagy nem akarnak a wwe be

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.