Header Ads

Taker vs. Lesnar - Miért épp a Hell in a Cell?

Ahogyan arról beszámoltunk, a WWE az eredeti WrestleMania 32-es tervek helyett a Brock Lesnar vs. The Undertaker viszályzáró mérkőzést előrehozta a Hell in a Cell gálára! Hogy ennek mi az oka, azt többen tudni vélik!

http://images.en.yibada.com/data/images/full/44532/brock-lesnar-vs-the-undertaker-during-wrestlemania-30-main-event.jpg?w=685

A pletykák szerint maga Vince McMahon volt az, aki úgy döntött, hogy a viszályt hamarabb le kell zárni, mivel úgy érezte, hogy ez a viszály már kezd ellaposodni így pedig még lesz a szervezetnek ideje, hogy mindkét pankrátornak új ellenfelet találjon a jövő évi WrestleMania-ra.

A másik indok, hogy az őszi szezon Network rendelését ezzel az óriási mérkőzéssel akarják feltornázni, továbbá az sem utolsó indok, hogy Lesnar szerződésében megszabott fellépések száma még nem fogyott el és a WWE mindet ki szeretné használni az év végéig!

5 megjegyzés:

 1. Taker vs Lesnar Hell In a Cell?Nem jó emlékek...

  VálaszTörlés
 2. Van egy harmadik ok is! Az, hogy Takert élő adásban vigyék el hordágyon, mert az lesz a vége.... Köszi Vince Papa, Taker (Ne adj Isten) halála az ő lelkén fog száradni...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. a mexikói túrán Kane-el lesz meccse Brawn Straum és Luke Harper ellen 3x is , elég lesz neki az is haha

   Törlés
 3. Elfogytak a napok, + pénzért válallta el, ezt belülről meg is erősítették, egy nem csekély összegért.

  VálaszTörlés
 4. Ha megismétlődik a legutobbi HIAC meccsuk(persze ez lehetetlen Taker kora miatt)Takert koporsoba viszik ki az arenabol.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.