Header Ads

Tables mérkőzés a Hell in a Cell-en!?

A WWE bejelentette, hogy a Dudley Boyz az október 3-ai Madison Square Garden-i live eventen amit a WWE Network fog közvetíteni a tag team övekért fog megküzdeni a New Day-el, ám a jelenlegi tervek szerint ez a mérkőzés csak felvezetés lesz a Hell in a Cell-re!

http://www.wwe.com/f/wysiwyg/image/2012/05/01_Tag_Team_Finishes.jpg

A tervek szerint ugyanis a Dudley Boyz valamilyen módon ismét ki fog kapni a New Day-től, így a Hell in a Cell-en ismét megküzdhetnek egymással, ám ezúttal egy tables mérkőzésen, amely köré a két csapat viszálya a kezdetektől fonódik!

7 megjegyzés:

 1. Mondjatok hülye PG fannak, de a New Day a legszórakoztatóbb dolog a WWE-ben. A Dudleykkal a viszály pedig csak fokozza ezt a tényt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyet értek!!! :D Kissé idegesítők, de valamiért tényleg szorakoztatóak.

   Törlés
  2. Mind3 tagnak jót tett. Big E-t mindenki utálta már, Kofival nem tudtak már mit kezdeni, Woods meg... csak volt. Így viszont tényleg már van értelme annak, hogy a WWE-ben legyenek.

   Törlés
 2. A New Day egy jó csapat lenne.Ott van a nagyon jo high flyer Kofi, a powerhouse Big E.De.....És ez a de a fontos, ott van még a sz*rt se érő Woods(pg faktor), aki max csak beszélni tud, de akkor inkább menjen el manager-nek, mert Big E se rossz mikrofonnal.Ha Xavier nélkül menne tovább a New Day, akkor talán még egy ütőképes csapat is lehetne, de a jelenlegi felállásban nem csoda, hogy ennyien utálják őket.

  VálaszTörlés
 3. De jó ötlet volt visszahozni a Dudley Boyzt nekem nagy kedvencem a csapatok közül.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.