Header Ads

Sting megsérült - vége a karrierjének??

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/04/01/02/38/59/460/Sting_2_.jpgMint kiderült, Sting megsérült a vasárnap esti Seth Rollins elleni meccsén!

A hírek szerint Sting a sérülést akkor szedte össze, amikor Rollins a sarokba vágta egy Power Bomb-al, így sokan nyaksérülésre gyanakodnak. Ez volt az oka annak is, hogy a meccs nem sokkal rá egy small package-el végződött.

Sting már a tegnapi napon jelen volt az orvosi szobában, ahol átesett az orvosi vizsgálatokon, és ő is, és a WWE is csak az eredményekre várnak.

A hiedelem szerint, a sérülés akár annyira súlyos lehet, hogy az 56 éves sztárnak már most be kell fejeznie a karrierjét!

13 megjegyzés:

 1. Ez azt jelenti h ha nincs a serules mas a meccs vege?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem hinném, max. hosszabb lett volna.

   Törlés
  2. Nem hinném, max. hosszabb lett volna a meccs.

   Törlés
  3. Nem valószínű hiszen Kane visszatérése volt a lényeg.

   Törlés
  4. vagy csak nem small packege-el nyert volna

   Törlés
 2. De legalábbis tovább tartott volna. Már látszott rajta hogy valami nincs rendben, a ringkötéltől alig tudott visszajönni meg kitért SR elől majdnem összerogyott. Én mondjuk inkább a közvetítő asztalos esésre tippeltem, hogy akkor sérült meg. Ott nem volt kiszedve a monitorok meg semmi. Tény hogy kivolt szegény nagyon. Kikap HHH ellen meg SR ellen is.. Van értelme ezt erőltetni?

  VálaszTörlés
 3. én birom rollinst de nem tud vigyázni a másikra mecs közbe!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 4. Lehetett tudni hogy Sting veszteni fog,tekintve hogy nem adják olyannak az egyetlen főövet,aki nagyon ritkán mutatkozik a WWE-ben.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mongyuk Lesnar nagyon ritkan volt a Raw-on es 3-4 meccse volt akkor amikor bajnok volt

   Törlés
 5. Amúgy szerintem ezt direkt csinálják Stingel, hogy mindíg megveretik egy fontos meccsen mert ő egy WCW legenda. Simán meglehetett volna oldani, hogy Sting Kane zavarása miatt diszkvalifikációval nyer így nem lesz bajnok de nem meg kell veretni mert ő csak 14 évvel később csatlakozott a céghez. Ha 1999-ben Big Show-hoz és Chris Jericho-hoz hasonlóan ő is átigazolt volna a WWE-be talán az egyik legnagyobb legenda lenne a cégnél (tudom ő sosem gondolt arra, hogy ott hagyja WCW a WWF kedvéért),de még ha 2001-2002-ben WCW megszünése után debütált volna sem bookolták volna mindig vesztesnek szerintem de így hogy még a TNA-ben is volt meg hogy már 56 éves várható volt, hogy ez lesz. Inkább akkor WM 30 vele törték volna meg a Streaket nem lesz Lesnarral és akkor visszavonult volna Taker-el együtt. Azt sem értem minek kellet megveretni az első meccsén Triple H ellen. Ha még visszatér ha visszatud megint veszíteni fog főleg ha mondjuk Undertaker lesz az ellenfele a WrestleMania 32-n de ezt a meccset nem nagyon akarják megcsinálni. Azon gondolkodok, hogy Triple H vagy Vince McMahon utálja-e Stinget vagy esetleg mind a kettő vagy Sting direkt vereti meg magát?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát nem tud pér évvel ezelőtt lehet, hogy érdekelt volna az a Taker vs. Sting meccs, de ha ezt most hoznák össze az egy vicc lenne... Egyántalán nem vagyok rá már kíváncsi, sőt azt mondom, hogy ezt a két ember nem is nagyon szeretném már látni semmi érdekeset nem tudnak produkálni szerintem legalább is a meccseken biztos nem...

   Törlés
 6. Az asztalon sérült meg. Direkt mutatták a powerbomb to the cornert-t. Nagyon rosszul esett az asztalra.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.