Header Ads

Sting – még is vége a karriernek? Részletek!

Sting nem volt jelen a hétfői RAW adáson, hanem az otthonában volt, ahol pihent. A WWEazzal hirdette a RAW-t, miszerint azt Sting fogja nyitni ahol hatalmas bejelentést fog tenni, ám a sérülése miatt ez elmaradt.

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/09/19/23/12/53/370/wwe_raw_sting_seth_rollins_e1442293450450.jpgÉrdekesség, hogy ezt a reklámot a megjelenése után már 15 perccel törölték, ami egy, a WWE-n belüli félreértésre vezethető vissza, hiszen Sting még azon az estén visszarepült otthonába, hogy komolyabb vizsgálatokon vehessen részt.

Később a TMZ is megerősítette, miszerint Sting otthonában található, és azzal a tudattal kell pihennie, hogy a karrierje nagy eséllyel befejeződött.

Ami a hétfői vizsgálatokból kiderült, a szerint biztos, hogy nem szenvedett nyaktörést.  A Night of Champions után azonnal korházba szállították ahol megröntgenezték, és kimutatták, hogy nincs törése.

Igaz, hogy a PPV-t a saját lábán hagyta el, és a vizsgálatok sem mutattak ki sérülést, de a vélemények szerint, ha vissza is tér 100%-ra, a WWE akkor is komolyan el fog gondolkodni azon, hogy még egyszer valaha birkózni hagyja. A jelenlegi tervekben nem szerepel a Hell in a Cell-re.
 


5 megjegyzés:

 1. Ezért fölösleges volt visszahozni szegényt,hogy 2x-er elveressék és (talán) vége legyen a karrierjének.Ez megint a WWE-s szopatás volt:"átmentél a konkurenciához?Na akkor most beszopod".Ha képes lenne egy utolsó meccsre,összedobnám Takerrel a WM-en,és vonuljon vissza mindkettőjük.Inkább lássam őket visszavonultként,minthogy folyton vesztő jobberekként,mert sokkal jobbat érdemelnek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én valahogy nem tudom sajnálni.A WWE-s szereplése előtt egy jó szót nem mondott a szervezetről,még tiszteltem is emiatt hogy ő nem adja be a derekát a WWE-nek erre tessék mégse bírta megállni hogy ne szopkodja Vince kukiját...Mit ne mondjak szép kis karrierje lett a WWE-ben.....Megérte ez neki?

   Törlés
  2. Én megértem a WWE-t. Nem akarják hogy az töréténjen Stinggel mint Edgevel.

   Törlés
  3. Igazából Sting nem mondott soha rosszat a WWE-ről. Mindig is nagyon diplomatikusan nyilatkozott róla.

   Törlés
 2. Miért? miért kell ennyire erőltetni ezt a Sting vs. Undetaker meccset? Legyen már mindenki eszénél! Az nem meccs lenne hanem kínszenvedés...még nézni is.15-20 évvel ezelött ok, de most már...Amúgy nem is értem mire számítottatok?! Hogy majd Sting lesz aWWE arca-bajnoka? Ne már.
  Plusz...Mindenki fikázta a TNA-t, hogy, volt "le selejtezett" WWE-is emberekből akkar profitálni. Erre mi van? Hogan meg Sting parádézik a ringben...Plusz Dudley Boys, MVP háttérben toporzékol!
  De boldogok lehettek mert kaptok egy Lesnar vs. Undertaker HIAC meccset.
  Taps mindenkinek, büszke lehet a WWE Univerzum

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.