Header Ads

Ronda Rousey - meccs a WM32-ön?

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/04/02/17/29/00/323/rondarousey.jpgÚgy néz ki, hogy meg van a válasz arra kérdésre, hogy Ronda Rousey ott lesz a WrestleMania 32-n vagy sem.

Rousey szerepet vállalt a Mile 22 nevezetű filmben, amiben a társa Mark Whalberg lesz, és a filmet Indonéziában forgatják, méghozzá jövő év márciusában és áprilisában.

A Wrestlemania 32 pedig április 3-án kerül megrendezésre, így Rousey is kijelentette, hogy nem áll lehetőségben az eseményen részt venni.

Miután az idei WrestleMania-n, oldalán a The Rock-kal egy közös szegmensben volt látható Stephanie McMahon-nal, és Triple H-l, arról szóltak a pletykák, miszerint a WWE megpróbálja leigazolni egy meccsre a WrestleMania 32-re.

Miközben Rousey erősen flörtölt a gondolattal, és többször is utalt rá a médiában most már inkább arra célozgat, hogy nem fog tudni részt venni az időbeosztása miatt.

2 megjegyzés:

  1. Akkor The Rock most megint nem fog ringben szerepelni? Elvileg Triple h lett volna az ellenfele...most ki lenne?

    VálaszTörlés
  2. Okos nő Rousey :) Ha kéreti magát a cég is többet fizet érte, ez logikus. Ilyen helyzetben mindenki azzal jönne, hogy mennyire elfoglalt, aztán hopp, mégis van szabadideje. Van az a pénz, amiért bevállalná, még ha zsúfolt lenne a naptára, akkor is. Főleg, hogy reklámként is jó a filmjének. :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.