Header Ads

Roman Reigns - Heel Turn?

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/05/05/00/45/49/152/reigns.jpg
A hírforrások beszámolója alapján a WWE komolyan fontolóra vette, hogy Roman Reigns karrierjében eljött a Heel Turn ideje.

Reigns jelenlegi a Wyatt család elleni feud-ja egy remek lehetőséget kínál fel, hogy átállhasson a „rosszfiúk” közé.  A hiedelem szerint az, hogy Dean Ambrose és Jimmy Uso is belekerült a viszályba még jobb alapot biztosít a váltásra. Reigns teljesen elvesztené a fejét amiatt, hogy Ambrose olyan embert kevert a "háborúba", aki a családja részét képzi.

Mint ismeretes, amióta Reigns kiszabadult a Shield-ből, a WWE minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy igazi Main Event-ert faragjon belőle, ám ezek a próbálkozások rendre felsültek. A pályafutása, mint Main Event Babyface teljes csődnek van elkönyvelve a szervezeten belül, így egy Heel turn a közel jövőben, teljes mértékben várható lenne.

5 megjegyzés:

 1. Belőle sosem lesz top main eventer, kis idő és szarrá fogják unni, talán heelként többre vitte anó ,szal ez most jól fog jönni, de ha megpróbálják nagy bukta lesz. Van egy rakat ember akiből lehetne és van is tehetsége hozzá, nem beszélve a várakozó listán lévő NXT jövőbeli main eventerekről.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Amit ez a gyerek müvel az förtelmes. Semmi ringbeli tehetsége sincs, a mikrofonnal is egy erős átlagos. Az ilyenek ki kéne rugdalni a WWE-ből nem pusholni -.-

   Törlés
 2. BabyArc :D Megint Hell? Big Show vehetne egy Face Turnt

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Big Show évente cserélgeti a szerepeit, szóval előbb-utóbb megint egy lényegtelen müzliszopó melákként tér vissza.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.