Header Ads

Nikki Bella és a rekord - Ez is John Cena műve lenne?

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/04/01/04/24/54/113/Nikki_Bella.jpg
A tegnapi nap délutánján még úgy indultunk az esti RAW adásba, hogy amennyiben Nikki Bella sikeresen megvédi a címet Charlotte ellen, úgy megdönti AJ Lee rekordját, melyet a Díva cím birtoklásában állított fel.

Ma reggelre pedig már tudhattuk, miszerint Nikki Bella „sikeresen” megvédte a címet, így átlépte, AJ 295 napos, eddigi a leghosszabb uralkodási idő intervallumát.

A WWE egészen a tegnapi nap délutánjáig nem tudta eldönteni, hogy mi is legyen a meccs kimenetele.

Dave Meltzer úgy vélekedett korábban az esetről, miszerint, ha Charlotte az este folyamán nem nyeri el a címet, akkor abban nagy eséllyel Nikki barátjának, John Cena-nak van benne a keze. Mint ismeretes a vezetőség már korábban átadta volna a címet Charlotte-nak, ám Cena e hír hallatán Vince irodájába sietett, ahol szinte az egész Diva Revolution tervet áthúzatta vele, hogy Nikki-t segítse.

29 megjegyzés:

 1. Röhej. Főleg az hogy beleugat olyan dologba aminek semmi köze nincs hozzá. Aj anó remek bajnok volt és volt is tehetsége hozzá, Nikinek meg egyik sincs csak 2 jó melle és ennyi. Na ezért utálja mindenki Cena-t.

  VálaszTörlés
 2. Remek 👏
  Gratulálok! Hogy dögölne meg ez a rohadt patkány! Az őv pont egy olyan divánál maradt, aki NEM PANKRÁTOR!! (mint Eve Marie)
  Dave Meltzernek van igaza.

  VálaszTörlés
 3. Válaszok
  1. A barom szót miért kell kicenzúrázni?A fa**t, vagy a ge*it szokás szerintem.John Cena egy fa**......ennyi.

   Törlés
 4. Lányok messze s távol! Kik álmaikat kergetik és példaképre vágytok: válasszátok annak Nikki Bellát! Nincs számotokra kielégítő alakotok? Semmi baj! Száj, mell és fenékimplantátum és máris kinéztek valahogy! Az arcotok még mindig vállalhatatlanul ocsmány? Csak kenjetek magatokra minden nap fél és egy liter közötti sminket, és máris nem látni rusnyaságotokat! Azt gondoljátok, hogy megalázó harminc felett középiskolás lányként viselkedni? Dehogy is az! Nincs tehetségetek ahhoz, amit szeretnétek csinálni? Csak hagyjátok, hogy előnyt kovácsoljatok az eddigiekből, használjátok fel a hamis nőiességeteket s emeljétek a ” Sucks!” kántálást új dimenzióba főnökeidnél, vagy jelenlegi két lábon járó kutyáitoknál, akit mások előtt a párotoknak hívtok! Gátlásaitokat dobjátok el nyugodtan, máskülönben úgy sem tudjátok mindezt véghezvinni. Ha esetleg gyűlölködő tekintetek burjánzását veszitek észre magatokon, rá se rántsatok, csak irigykednek, veletek minden rendben. Ezt fogja igazolni a 12 éven aluli lányok visítása és az azon mentális szinten rekedt kiéhezett férfiak figyelme. Na és persze a mérhetetlen pusztítás, amit okoztok jelenlétetekkel a tehetségek kiszorításával. Nikki Bellát példaképnek!

  VálaszTörlés
 5. Na és fiúk, mi ezért utáljuk Cena bácsit. Hogy akadna a torkán egy villanyoszlop. Tönkrevágja a szilikondudás ribanca miatt a Diva diviziót.... Charlotte pedig rettentő tehetséges. Ez van, Vince szereti Cena-t mert jól benyal neki egy cimmérkőzés elött....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nemcsak mi utáljuk a patkányt, hanem a 16-90 éves korosztály.

   Törlés
 6. Amúgy tudtátok, hogy a második világháború is John Cena miatt volt??
  Ja és akkor még nem is mondtam semmit az elsőről...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 13 éves vagyok és utálom egyszerűen irritál :P

   Törlés
 7. Nem is tudom hol kezdjem...
  1.Semmi bizonyíték arra hogy Cenának bármi köze is lenne Nikki uralkodásához.
  2.Tény hogy Cena a cég reklámarca de ez nem úgy megy hogy besétál Vince irodájába és közli hogy márpedig most ez-és ez lesz.
  Végül a 3...
  Gáz.
  Gáz hogy vannak emberek,akiknek nincs jobb dolguk,mint ilyen mondvacsinált pletykákat/rágalmakat kreálni,és még nagyobb gáz hogy az emberek kb. 90%-a ezt a hülyeséget komolyan is veszi..
  Köztudott hogy Nikki és John régóta együtt vannak,ahogyan az is hogy Nikki túl régóta bajnok,és valami nagyokos kitalálta hogy Cena UTASÍTOTTA Vincet-vagy a kreatívokat vagy az atyaúristent márpedig ő lesz a bajnok mert én azt mondtam!
  Sőt olyat is olvastam már valahol hogy Nikki csak e miatt van Cenával amin már csak nevetni tudtam.
  Egy pankrátor nem szólhat bele a storyk végkimenetelébe még akkor sem ha az a személy maga Cena...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Unalmas vagy ember, főleg ezzel a reklámarc szöveggel... Miért kell ezt mindenhova leírni?

   Törlés
  2. Talán mert van igazság abban, amit ír. Az előítéletekkel az a legnagyobb gond, hogy nem látsz tisztán tőlük. Azt látod meg, ami illeszkedik a gondolat világodba és más azon kívül más nem is létezhet.
   Ezt a linket meg tessék elolvasni:
   http://whatculture.com/wwe/9-reasons-nikki-bella-outlasting-aj-lees-wwe-diva-title-reign-was-best-for-business.php

   Törlés
  3. Mert ez van öreg.
   Sajnálom hogy unalmas tényeket közlök,nem pedig izgalmas hülyeségeket posztolok.

   Törlés
  4. Egyet értek vele általában amíg ír, csak kicsit unalmas mindig elolvasni ugyan azt a sablonos szöveget...

   Törlés
  5. "Unalmas vagy ember, főleg ezzel a reklámarc szöveggel"
   Igen ha Cena szóba jön általában leírom,de ezzel nem vagyok egyedül,ezúttal azt akartam vele sugallni hogy lehet egy ember bármennyire is meghatározó személy a cégnél akkor sem szólhat bele a storyk végkimenetelébe.
   Ha meg nem tetszik amit írok,jobb felső sarok piros x.

   Törlés
 8. Egyáltalán nem kéne a Diva Roster, csak idő huzás!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha így jönnek fel az NXT-s lányok akkor kell!

   Törlés
 9. Amúgy ez már régóta tény, hogy Cena olyan dolgokba szól bele, amihez igazából sok köze nincs.

  VálaszTörlés
 10. Válaszok
  1. Összesen még így is nála volt a legtöbb ideig az öv, szóval nem kell megijedni.

   Törlés
 11. Nikki Bella a szilikon Bajnok!! Paige jobb bajnok lenne!!! Cena egy barom remélem nem lesz bajnok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ez a gyerek anyira idegesit hogy legszívesebben fejbe rugnám

   Törlés
 12. már komolyan förtelmes hogy mindent cenára kennek

  VálaszTörlés
 13. Niki Béla nem érdemelte meg nem tet le anyit az asztalra

  VálaszTörlés
 14. Sztem itt még sokan azt hiszik hogy ezt nem előre irják meg xddd mert mindenki szidja cenat

  VálaszTörlés
 15. én csak annyit fűzök ehhez hogy Aj sokkal jobb Diva bajnok lenne!!
  Nikki nem érdemli meg!!
  én nem tudom hogy ez a Cena-s ügy igaz-e vagy sem. de nem is érdekel tulajdonképpen...
  Nikki az nagyon rossz Diva bajnok.....NEM érdemli meg az övet ennyit erről...
  Aj-nél volt az öv legjobb helye....
  vagy TALÁN még Brie Bellánál mert ő értelmesebb mint a szilikon csöcs tesója...
  de akk is Aj-nél van a legjobb helye az övnek!!!!!!

  VálaszTörlés
 16. Persze Cena volt.. A menekült áradat is Cena miatt van, a rubel válság is, Orbán is csak azért van kormányon mert Cena azt akarja, ja és az ISIS Cena terrorszervezete... Fogjatok már mindent rá.. Nem miatta van ez, bizonyíték nincs rá, ez csak egy uszítás, hogy minnél jobban utáljátok és ennyi

  VálaszTörlés
 17. Akár köze van Cenának ehhez, akár nem, ez akkor is egy kalap sz*r. Legalább megpróbálták volna komollyá tenni ezt az egész rekord megdöntésesdit, de komolyan. Ez az egész nulla díva forradalom csak arra volt jó, hogy a rajongók egy időre elfelejtsék, hogy Nikki a bajnok és nem kell címmeccset vívnia a megdöntésig. A WWE már tényleg nem tud és nem is akar kinőni a gyerekes húzásokból... Csak azért ezt megcsinálni, mert AJ CM Punk felesége... Nem azért, de Stephanie simán mondhatta volna, hogy akkor indítsuk újra a meccset a Twin Magic után és mindenki menjen hátra, aki nem birkózik. A fejemet teszem amúgy rá, hogy Nikki vasárnap elveszti a címet. Papol itt a kemény munkáról, amikor semmit nem fejlődtek mióta itt vannak, plusz le is léptek. De persze amiatt a cirkusz (Total Divas) miatt visszajöttek és nagy hirtelen "ez a legnagyobb szenvedélyük". Persze már...
  Persze most már mindenki bajnoki cím közelébe kerülhet, akinek van két szép nagy kabalája a mellkasán (lásd Eva Marie talán NXT Women's bajnok lesz, hogy teljes legyen a Total Divas története).

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.