Header Ads

Miért tiltották el Hornswoogle-t?

Ahogyan arról beszámoltunk a WWE a napokban 30 napra felfüggesztette Dylan Postl-t, azaz Hornswoogle-t, mivel első alkalommal szegte meg a WWE Wellness politikáját!

Ez volt az első felfüggesztés azóta, mióta 2013-ban Ricardo Rodriguez lebukott egy ugyanilyen vizsgálaton, ám a két eset elképzelhető, hogy korán sem azonos!

Bár a WWE az adatvédelemre hivatkozva nem adja ki a pontos indokot amiért felfüggesztették Hornswoogle-t, belső pletykák szerint Hornswoogle-t nem azért tiltották el, mert tiltott anyagot találtak a szervezetében, hanem, mert nem tudott a vizsgálathoz szükséges anyagot produkálni.

Aki nem lenne vele tisztában, a Wellness politika azokat a pankrátorokat próbálja meg kiszűrni, akik a WWE listáján szereplő tiltott anyagokat használják. A szabályzat értelmében az ellenőrzés véletlenszerű, ám az alkalmazottak minden évben kötelesek legalább négy alkalommal átesni az ellenőrzésen. Az ellenőrzések időpontja nincs mindig előre meghatározva, a WWE orvosai akár az otthonukban is felkereshetik a pankrátorokat egy vizsgálat erejéig.

Mivel Hornswoogle nem szerepel minden WWE adáson, így valószínűleg az ellenőrzés amin megbukott szintén az otthonában történt, ám a Wellness politika szabályzata azt is kimondja, hogy a vizsgálat kezdetét követően az alanynak nem csak a vérét tesztelik, hanem a vizeletét is, amely vizeletet két órán belül elő kell állítania. Ha ez nem sikerül, a szabályzat értelmében a pankrátor ugyanúgy felelősségre vonható, mintha bármilyen tiltott szert találtak volna a szervezetében, mivel nem tudják leellenőrizni, hogy valóban tiszta-e.

Nos bár ez nem egy megerősített információ, úgy tűnik ez történhetett Hornswoogle-el is.

7 megjegyzés:

 1. Mekkora egy f....ság még hogy nem lehet szteroidot szedni Pankrátoroknak? Dehogynem..
  Akinek a WWE megengedi....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "WWE listáján szereplő tiltott anyagok"- Ez azt jelenti, hogy van egy lista, amin szerepel x anyag (az x egy számot takar) és ezeket nem lehet. Tehát ami NEM szerepel a listán azt szabad szedni. Mielőtt hőzöngsz kezdj el picit gondolkodni.

   Törlés
 2. Minden régi pankrátor összeesett izomzatilag valamennyire. Cena érdekes módon kicsit sem. Furcsa nekem ez...

  VálaszTörlés
 3. "Az ellenőrzések időpontja nincs mindig előre meghatározva, a WWE orvosai akár az otthonukban is felkereshetik a pankrátorokat egy vizsgálat erejéig."

  Ez azért eléggé gáz,mi van ha pont akkor szexel valakivel?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor a doki megpróbál pár cseppet elkapni.

   Törlés
  2. akkor recska mintát vesz vagy beszáll ő is :D

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.