Header Ads

Mick Foley Cesaro mellé állt!

A WWE Hall of Famer-e Mick Foley-t egy interjúban arról kérdezték, hogy mi lenne amit a WWE-ben megváltoztatna ha tehetné. Foley válasza egyértelmű volt, Cesaro-t kellene jobban psuholni!

http://img.bleacherreport.net/img/images/photos/003/248/311/hi-res-739ddad1de0e87606e464a9149cba8c3_crop_north.jpg?w=630&h=420&q=75

Mick Foley elmondta, hogy nem szeretne beleszólni a WWE vezetőinek a munkájába, ám egyszerűen érthetetlen számára, amit a szervezet csinál Cesaro-val! Foley szerint Cesaro a szervezet egyik legtehetségesebb embere és már a közönség is kedveli, nem érti, hogy miért nem foglalkoznak vele többet.

Foley úgy hallotta, hogy a szervezeten belül több támogatója van Cesaro-nak így azt sem tudja, hogy ki lehet az aki miatt nem kerül a megfelelő pozícióba!

5 megjegyzés:

 1. Van benne valami! Cesaro Section :) :D Kétszer megverették a Big Show-al sajnálom....

  VálaszTörlés
 2. Én úgy érzem Vince rohadéknak van valami köze ahoz hogy nem pusholják..

  VálaszTörlés
 3. Kevin Dunn és Vince papa miatt. Dögölne meg mindkettő...

  VálaszTörlés
 4. milyen igaza van foleynak!!mért nem adnak neki egy övet a legtehetségesebb pankrátor jelenleg!!erre összerakják a big showal és bo dalassal mért nem adják oda az országos övet neki??

  VálaszTörlés
 5. Ha Big Show-nak a régi karaktere lenne meg, akkor egy Cesaronak megtiszteltetés lenne ellene kikapni, de így, hogy veszít egy jobber ellen.....szánalmas.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.